Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ



Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα (Τρίτη 9/7) το μεσημέρι ο 28χρονος πυροσβέστης και ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής Ηλίας Παπαθεοδώρου! 
Όλη η κοινωνία του Κορωπίου (τόπος καταγωγής και διαμονής του παίκτη του ΑΟΚ και της Δόξας) έχει συγκλονισθεί από τον άδικο χαμό του…

Το τρομερό δυστύχημα συνέβη στην παραλιακή λεωφόρο Βουλιαγμένης – Σουνίου, στο ύψος της Γαλάζιας Ακτής, όπου ο άτυχος Παπαθεοδώρου περιπολούσε, ως πυροσβέστης, με την υπηρεσιακή του μηχανή, μαζί με συναδέλφους του.

Ξαφνικά τον εμβόλισε αντίθετα ερχόμενο αυτοκίνητο, που έτρεχε με απίστευτη ταχύτητα, και τον διαμέλισε! Μεταφέρθηκε όσο πιο γρήγορα γινόταν στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Έπεσε στο καθἠκον…

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ήταν γεννημένος στις 24/2/1985 και αγωνίσθηκε με μεγάλη επιτυχία ως τερματοφύλακας στην Δόξα Κορωπίου και στον Α.Ο. Κορωπίου. Μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας 8/7, συζητούσε με τους παράγοντες της Δόξας, προκειμένου να επανέλθει στην παλιά του ομάδα, δεδομένου ότι το δελτίο του ήταν ακόμη στο Κορωπί. Ουσιαστικά συμφώνησαν να γινόταν η μετακίνηση, αλλά δεν επρόκειτο ποτέ να ολοκληρωθεί αφού το κεράκι της ζωής του έσβησε απροσδόκητα…

Σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν μένει τίποτε άλλο παρά να απευθύνουμε τα συλλυπητήριά μας στους οικείους του, αντιλαμβανόμενοι τον πόνο που τους διακατέχει. 
* Η κηδεία του θα γίνει από την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής Κορωπίου, αύριο Τετάρτη, ώρα 18.30᾿. 


3 σχόλια:

Unknown είπε...

Συλλυπητιρια στην οικογενεια του συνναθλητη μας!

Unknown είπε...

το ποιος τον σκότωσε όμως δεν το μάθαμε??γιατί δεν έχει γίνει γνωστό τι απέγινε ο δράστης που σκότωσε τον φίλο μας??

Unknown είπε...

ΣΥΛΛΥΠΗΤΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΩΝΤΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΖΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money