Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΣΑΤ ΓΙΑ ΤΟ «ΛΑΘΟΣ» ΤΗΣ ΕΠΟ




Για την απαγόρευση κάλυψης από τους δημοσιογράφους των εργασιών της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ, την Κυριακή 14 Ιουλίου, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) εξέφρασε δι’ επιστολής στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γιώργο Σαρρή, την έντονη δυσαρέσκειά του.
Στην επιστολή αναφέρεται: «Όλα αυτά τα χρόνια, η συνεργασία του ΠΣΑΤ με την ΕΠΟ, όπως και με όλους τους φορείς του αθλητισμού, είναι προς την κατεύθυνση αμοιβαίας συμβολής και συνεισφοράς, ώστε να υπάρχει θετικό αποτέλεσμα για το καλό του αθλητισμού, εν προκειμένω του ποδοσφαίρου.
Θέλουμε και συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι και η ηγεσία και τα μέλη της ΕΠΟ, γνωρίζουν και κατανοούν τι σημαίνει ελευθεροτυπία, αμερόληπτη και ανεξάρτητη ενημέρωση της κοινής γνώμης.
Ευελπιστούμε ότι δεν θα αναγκαστούμε να δώσουμε συνέχεια. Και από την πλευρά μας, δεν το επιθυμούμε, χαρακτηρίζοντας ως ατυχές και μεμονωμένο το περιστατικό που συνέβη με την δημοσιογραφική κάλυψη της έκτακτης γενικής συνέλευσης της ΕΠΟ».

Το «συγγνώμην» του κ. Σαρρή
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ζήτησε συγνώμη από τους δημοσιογράφους για το θέμα που προέκυψε με την απαγόρευση εισόδου στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας.
Τόνισε σχετικά: «Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για την απόφαση να μην υπάρχουν δημοσιογράφοι, αλλά ήταν μια παράληψη της Ομοσπονδίας, η οποία έπρεπε να έχει εξηγήσει την διαδικασία σε αυτές τις έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις.
Η παράληψη της Ομοσπονδίας είναι ότι έπρεπε να ενημερώσουμε την προηγούμενη ημέρα... Δεν θα ξανασυμβεί!
Επρόκειτο για μια διαδικασία πολύ καθοριστική για το μέλλον και την λειτουργία της ΕΠΟ, από το 2006 και μετά. Από τότε που ορίσθηκε το αυτοδιοίκητο.
Με αυτά που ειπώθηκαν στην έκτακτη Γενική Συνέλευση, δεν υπάρχει κανείς -από τα μέλη της ΕΠΟ- που να μπορεί να αμφισβητήσει το αυτοδιοίκητο». 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money