Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

ΕΝΤΟΝΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΠΟΓΙΑΤΙ


ΜΠΑΚΟΛΑΣ
Ο 25χρονος τερματοφύλακας Θανάσης Μπακόλας, που αγωνιζόταν στον Παλληνιακό και προηγουμένως στα Γλυκά Νερά, αποτελεί το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου. Ο Μπακόλας έχει αγωνισθεί επίσης στην Γ’ εθνική κατηγορία με τον Πλατανιά και στην Δ’ εθνική με την ομάδα της Ελασσόνας.
Στο μεταξύ, αποκαλύφθηκε ότι συνεχίζονται (ενώ προ ημερών λεγόταν ότι συμφώνησαν) οι συζητήσεις για την παραμονή στην ομάδα του επιθετικού Λευτέρη Σουσούνη, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον και για δύο ακόμη παίκτες που αγωνίζονται σε θέση σέντερ-φορ.

* Μετά από διεξοδική συνεργασία του τεχνικού διευθυντή της ομάδας Αντώνη Καρπούζα και του προπονητή Γιάννη Μαγγίνα, τέθηκαν νέοι λειτουργικοί στόχοι, πάνω σε –κατά το δυνατόν- επαγγελματικά πρότυπα και με άλλη λογική από την μέχρι σήμερα κρατούσα στον σύλλογο.
Μάλιστα, μετά την συνάντηση ο κ. Μαγγίνας δήλωσε ιδιαίτερα ευχαριστημένος για την νέα αντίληψη πραγμάτων που θα ακολουθήσει η ομάδα του Αγ. Στεφάνου, με έμφαση στους ντόπιους παίκτες και σε ταλέντα από τις ακαδημίες του συλλόγου.
* Η νέα αγωνιστική περίοδος θ’ αρχίσει στις 29 Ιουλίου, με γυμναστή τον κ. Ιωάννου, που παρέμεινε και τον κ. Ράπτη προπονητή τερματοφυλάκων.
* Η τιμή των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου, αποφασίσθηκε να κοστίζουν εφέτος 25 ευρώ μόνο, για όλους τους εντός έδρας αγώνες. Δηλαδή μειωμένα κατά 50% συγκριτικά με την προηγούμενη περίοδο, που κόστιζαν 50 ευρώ.
* Συντήρηση και βελτίωση των εγκαταστάσεων (αποδυτήρια, τουαλέτες, κλπ.) του δημοτικού γηπέδου Αγ. Στεφάνου, με ευθύνη του συλλόγου, πραγματοποιήθηκε τις τελευταίες εβδομάδες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money