Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΙΣΗ Ο Α.Ο. ΚΟΡΩΠΙΟΥ



Μετά την αποχώρηση των τελευταίων προπονητών της ομάδας Δημήτρη Αναγνωστόπουλου και Σωτήρη Παπαδημόπουλου, ο Α.Ο. Κορωπίου και ο πρόεδρος του συλλόγου Παναγιώτης Αλεξανδρής, κάνουν ενέργειες για εύρεση τεχνικού υπεύθυνου (ακούσθηκαν τα ονόματα Τσέρτου και Λυριτζή).
Οι εξελίξεις δείχνουν ότι στη νέα αγωνιστική περίοδο, το Κορωπί θα στηριχθεί στους εναπομείναντες νεαρούς παίκτες του και σε μερικούς ακόμη που θα συμπληρώσουν το ρόστερ, ώστε να παρουσιασθεί στο ερχόμενο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας μια αξιοπρεπής ομάδα. Τα τρέχοντα χρέη του συλλόγου είναι σημαντικά και δεν επιτρέπουν κι άλλα «ανοίγματα».
Ο πρώην προπονητής και τεχνικός διευθυντής του Κορωπίου Αντώνης Καρπούζας, έκλεισε ήδη συνεργασία με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου Κοσμά Λεπατατζή, οπότε φαίνεται να αποτελεί παρελθόν για τον ΑΟΚ.
Το κλίμα στα ποδοσφαιρικά πράγματα της πόλης του Κορωπίου δεν είναι πολύ ευχάριστα ύστερα από την απόφαση των δύο ομάδων (Δόξας και ΑΟΚ) να συνεχίσουν μόνες την πορεία τους… Η δημοτική αρχή είναι δυσαρεστημένη με το γεγονός αλλά δεν κάνει τίποτε για την βελτίωση της κατάστασης!
Και οι καλοί παράγοντες και φίλαθλοι της πόλης, διερωτώνται «πού πάει το πράγμα»; Πολλοί προσπαθούν να κάνουν τους παράγοντες και τους προέδρους, χωρίς να γνωρίζουν το «αντικείμενο»! Αρκετοί έχουν δοκιμασθεί και αποτέλεσαν πλήρη αποτυχία…
Το 2007 ο τότε πρόεδρος Π. Πάντου, άφησε μια καλή ομάδα στην Γ’ εθνική και σήμερα έχει απομείνει …στάχτη! Τότε το Κορωπί είχε δύο γήπεδα, σε καλή κατάσταση καθώς και γήπεδο με πλαστικό τάπητα, ιδιωτικό γυμναστήριο και καθόλου χρέη! Από τότε, δεν έχει μείνει τίποτε όρθιο.
Τα γήπεδα βρίσκονται σε άθλια κατάσταση, η ομάδα του ΑΟΚ αγωνίζεται στην Α’ τοπική κατηγορία για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο -κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ στην ιστορία του- ενώ δημιουργήθηκαν σημαντικά χρέη…
Ο ιστορικός σύλλογος του Κορωπίου συμπληρώνει 110 χρόνια ζωής αλλά το μέλλον του (με τις σημερινές συνθήκες) διαγράφεται ζοφερό…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money