Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΠΑΡΟΥΣΑ ΟΛΗ Η ΗΓΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ



Με όλες τις τιμές και δαπάναις του Πυροσβεστικού Σώματος, όπως προβλέπεται για τους εν υπηρεσία πεσόντες, έγινε η κηδεία του αδικοχαμένου 28χρονου πυροσβέστη Ηλία Παπαθεοδώρου. Η εξόδιος ακολουθία ετελέσθη στον ιερό ναό Αγίας Παρασκευής Κορωπίου, το απόγευμα της Τετάρτης 10/7 και η ταφή του ακολούθησε στο 2ο νεκροταφείο Κορωπίου.
Εκτός των προσφιλών συγγενών του, εκατοντάδες φίλοι και συνάδελφοι τον αποχαιρέτισαν τόσο στην εκκλησία όσο και στο κοιμητήριο. Πλήρωσε με την ζωή του, την αγάπη του για την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την προσήλωσή του στο καθήκον. Το άτυχο παλικάρι ανήκε στην «ομάδα Θησέας» του Πυροσβεστικού Σώματος. Τον επικήδειο λόγο εκφώνησε ο Πυραγός Σοφιανός Ανδρικόπουλος, αξιωματικός της Π.Υ. Κορωπίου.
Παρόντες ήταν ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως Πάτροκλος Γεωργιάδης, ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Σωτήριος Γεωργακόπουλος, ο υπαρχηγός του Π.Σ. Αντιστράτηγος Απόστολος Παπαγεωργίου, ο Επιθεωρητής Π.Σ. Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγος Ιωάννης Γκαβέτσος, ο Αττικάρχης του Π.Σ. Υποστράτηγος Αθανάσιος Ρούμπος, ο Διοικητής Π.Σ. Διοίκησης Αθηνών Ταξίαρχος Αθανάσιος Κακκαβάς, ο Διοικητής Π.Σ. Ανατολικής Αττικής Ταξίαρχος Παύλος Γρηγορίου και ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορωπίου Αθανάσιος Τζοΐτης. 
Οι Κορωπιώτες φίλοι και συμπαίκτες του Ηλία, που είχε αγωνισθεί ως τερματοφύλακας στην Δόξα Κορωπίου, τον Α.Ο. Κορωπίου, όπως και στην ομάδα της Μυκόνου, παρέστησαν σύσσωμοι στην τελετή, μαζί με τους παράγοντες των ομάδων και τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης. Από τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ, διακρίναμε τον Βαγγέλη Τσεβά και τον Γρηγόρη Αποστολίδη.
Συνάδελφοι του Ηλ. Παπαθεοδώρου μετέφεραν το φέρετρο από την εκκλησία στο όχημα της νεκροφόρου. Το φέρετρο ήταν καλυμμένο με την ελληνική σημαία και με θερμό χειροκρότημα των παρισταμένων έγινε ο τελευταίος αποχαιρετισμός στο προαύλιο της εκκλησίας, υπό της ήχους της Φιλαρμονικής του Πυροσβεστικού Σώματος, που απέδιδε τιμές, όπως και οι συνάδελφοι του εκλιπόντος.
Η πομπή των 1.000 περίπου ακολουθούντων, είχε μπροστά ένα τζίπ της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Ακριβώς πίσω ήταν η νεκροφόρος, πιο πίσω 6 μοτοσυκλετιστές της Π.Υ. με τις σειρήνες τους σε λειτουργία, κι ακόμη πιο πίσω δύο μεγάλα πυροσβεστικά οχήματα με σειρήνες και φάρους αναμμένους, που δημιουργούσαν δέος με τον θόρυβό τους…

* Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Αττικής ήταν μεταξύ των φορέων και προσώπων, που έστειλε στεφάνι στην μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή. Επίσης, πολλές ομάδες της περιοχής (το Κορωπί, η Δόξα, τα Καλύβια κ.α.) εξέφρασαν εγγράφως τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ηλία Παπαθεοδώρου.

1 σχόλια:

Unknown είπε...

οι δράστες ή ο δράστης τι απέγινε???
κάποιος σκότωσε τον Ηλία...ποιός ήταν αυτός που πήρε τη ζωή αυτού του παιδιού...γιατί δεν έχει δωθεί καμία πληροφορία στην δημοσιότητα??

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money