Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

ΚΑΙ Ο ΕΓΙΟΥΡΟΥΜ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΗ ΝΟΜΙΜΩΝ!



ΤΖΕΝΕΜ ΕΓΙΟΥΡΟΥΜ
Σάλος έχει δημιουργηθεί με τα μη νόμιμα και πλαστά δελτία αλλοδαπών ποδοσφαιριστών, ύστερα από την εντολή της ΕΠΟ για αυστηρή εφαρμογή των ισχυόντων κανονισμών. 
Η Ομοσπονδία ανακάλεσε –μεταξύ των συνολικά 488 απ’ όλη την Ελλάδα- 25 δελτία αλλοδαπών παικτών, που αγωνίζονταν σε ομάδες της ΕΠΣΑΝΑ, γιατί στερούνται νομιμοποίησης (ο έλεγχος διαπίστωσε ότι στερούνταν εγγράφων διαμονής ή είχαν προσκομίσει πλαστά δικαιολογητικά). 
Η ΕΠΟ σε νεώτερη ανακοίνωση, ύστερα από τον θόρυβο που δημιουργήθηκε, αναφέρει τα εξής: «Σας ενημερώνουμε ότι για την ολοκλήρωση μετεγγραφών, επανεγγραφών και πρώτων εγγραφών αλλοδαπών ποδοσφαιριστών, καθώς και για τις ανανεώσεις παλαιών δελτίων, δεν είναι πλέον αποδεκτό το αντίγραφο αίτησης για έκδοση άδειας διαμονής, αντίγραφο καθαυτής της άδειας διαμονής του ποδοσφαιριστή, νόμιμα επικυρωμένο, όπως ακριβώς ορίζεται στο άρθρο 4 παρ. 1α, του παραρτήματος Β του Κανονισμού Ιδιότητας- Μετεγγραφών. 
Επίσης, ως νομιμοποιητικό έγγραφο της παραμονής αλλοδαπών ποδοσφαιριστών στην Ελλάδα, δεν δεχόμαστε αντίγραφο της αίτησης για χορήγηση πολιτικού ασύλου, αλλά μόνο αυτό καθαυτό το έγγραφο με το οποίο παρέχεται πολιτικό άσυλο από τις αρμόδιες αρχές (όπως διευκρινίστηκε στο ΔΣ της 6.4.2012). 
Ως εκ τούτου, σας πληροφορούμε ότι θα απορρίπτεται όποιο δελτίο υποβάλλεται προς έκδοση στο αρμόδιο Τμήμα Μητρώου Δελτίων και δεν πληρεί τις ως άνω προβλεπόμενες προϋποθέσεις». 
* Μεταξύ των ανακληθέντων δελτίων περιλαμβάνεται και του Τζένεμ Εγιουρούμ, του Νιγηριανού σέντερ-φορ του Νικολακάκη, ο οποίος τώρα καλείται να προσκομίσει πλήρη στοιχεία για την επανέκδοση του δελτίου του.

1 σχόλια:

Unknown είπε...

ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΑΠΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money