Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Κ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ: ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ



Παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλοι οι πολίτες της χώρας μας, παράγοντες με κίνητρο την αγάπη για την ομάδα του Κυανού Αστέρα Βάρης και τον τόπο τους, κάνουν ότι μπορούν ώστε ο σύλλογος να λειτουργεί με συνέπεια και οι ομάδες του να είναι δυνατές και στα νέα πρωταθλήματα.
Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Κυανού Αστέρα, στην δύσκολη και σημαντική αυτή χρονική στιγμή, θα γιορτάσει εφέτος τα 50 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου και ταυτόχρονα θα κάνει την πρώτη παρουσία του στην Γ’ εθνική κατηγορία.
Το αποτελούν οι εξής κύριοι:
Πρόεδρος: Δρόσος Παρασκευάς.
Αντιπρόεδρος και αναπλ. πρόεδρος: Μπαγλατζής Δημήτρης.
Αντιπρόεδροι και υπεύθ. ακαδημιών: Πάπιος Δημήτρης, Μπλατσούκας Παναγιώτης.
Γεν. γραμματέας: Τυρόπουλος Νικόλαος.
Εμπορικοί διευθυντές: Μπαγλατζής Γεώργιος, Γούλας Γεώργιος.
Γενικός διευθυντής: Φαμέλης Γεώργιος.

Δίπλα στη νέα διοίκηση δημιουργήθηκε και μια ομάδα παραγόντων στήριξης από πρώην παράγοντες του συλλόγου, που αποτελείται από τους κ.κ. Δημήτρη Κουσιάκη, Κώστα Μπαγλατζή, Χρήστο Γιαννακόπουλο, Επαμεινώνδα Κουσιάκη, Νικόλαο Κατσαρλίνο, Θανάση Σκουρλή, Γεώργιο Μπαγλατζή.

Χαρακτηριστικό της νέας διοίκησης και της ομάδας στήριξης του Αστέρα, είναι η συμμετοχή 4 πρώην προέδρων του συλλόγου –εκτός του κ. Δρόσου- που οδήγησαν όλα αυτά τα χρόνια την ομάδα της Βάρης στο πιο ψηλό σκαλοπάτι της ιστορίας της. Με όλες τις δυνάμεις του και την βοήθεια των οπαδών του, ο Αστέρας θα ξεκινήσει το ταξίδι της Γ’ εθνικής κατηγορίας, με στόχο να είναι πολύ όμορφο…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money