Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Ο Γ. ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΡΗΣ

ΦΑΜΕΛΗΣ - ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ

Ο Κυανούς Αστήρ Βάρης ανακοίνωσε την συμφωνία συνεργασίας για μία σαιζόν, με τον 34χρονο σέντερ-φορ Γιώργο Καζαντζή. Ο χαρισματικός επιθετικός, με την εμπειρία και την προσωπικότητα που διαθέτει, κατόρθωσε να αφήσει το στίγμα του στα γήπεδα της Α’ εθνικής, ενώ χρίσθηκε διεθνής με την εθνική Ελπίδων.
Από το 2009 έως σήμερα ήταν αρχηγός του ΠΑΟΚ Γλυφάδος, με την φανέλα του οποίου πανηγύρισε την άνοδο στην Football League 2, στο τέλος της περιόδου 2010-11!

Ο έμπειρος φορ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Ξάνθη, την αγωνιστική περίοδο 1996-97. Αργότερα, έπαιξε για ένα εξάμηνο στην Χαλκίδα και μετακόμισε την σεζόν 1998-99 στην Προοδευτική, που τότε έπαιζε στην Α’ εθνική. Στους «βυσσινί» έκανε 33 εμφανίσεις και σημείωσε 7 τέρματα. Την επόμενη αγωνιστική περίοδο σημείωσε 4 γκολ σε 16 παιχνίδια.

Στη συνέχεια, εξαργύρωσε τις καλές του εμφανίσεις με την ομάδα του Κορυδαλλού, με μετεγγραφή στον Άρη Θεσσαλονίκης! Ανήκε δυόμισι χρόνια στο δυναμικό των «κιτρίνων» και σε 36 συμμετοχές πέτυχε 2 τέρματα, ενώ αγωνίστηκε με τα χρώματά τους, το 2003, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (σ.σ. ο αντίπαλος ΠΑΟΚ κέρδισε 1-0).

Μεσούσης της σαιζόν 2003-04 επέστρεψε στην Προοδευτική και σε 13 συμμετοχές σκόραρε πέντε φορές. Ακολούθως, έπαιξε για δύο περιόδους στον ΟΦΗ (31 ματς, 4 γκολ) και κατόπιν εντάχθηκε στην Καλλιθέα. Κατά την διάρκεια της τριετούς θητείας του στους Αθηναίους, ήταν βασικός και σκόραρε 17 γκολ σε 80 αγώνες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money