Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Ο ΜΑΛΑΜΑΣ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Β’ ΕΘΝΙΚΗ


O 32χρονος εξαιρετικός διαιτητής της ΕΠΣΑΝΑ Μιχάλης Μαλαμάς, θεωρείται από τα φαβορί για την ένταξή του στον πίνακα των αξιολογημένων διαιτητών της Β’ εθνικής κατηγορίας.
Με φήμη αυστηρού αλλά δίκαιου διαιτητή, ο Μιχ. Μαλαμάς διαθέτει όλα τα προσόντα για την προαγωγή αυτή. Είχε τις περισσότερες συμμετοχές στο περασμένο πρωτάθλημα Γ’ εθνικής κατηγορίας, με 6 πολύ καλές διαιτησίες.
Ορίσθηκε σε κρίσιμα παιχνίδια, με αποφασιστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον. Στα 5 απ’ αυτά έπαιξε πρώτος διαιτητής ενώ στον αγώνα Φωστήρα-Χανίων 1-0 ήταν τέταρτος αλλά στην διάρκεια αντικατέστησε τον τραυματισθέντα Γ. Τζουανόπουλο. Ακόμη, ορίσθηκε 6 φορές ως τέταρτος διαιτητής.
Πέρυσι (περίοδος 2011-2012) ο Μιχ. Μαλαμάς είχε μόνο μία διαιτησία Γ’ εθνικής! Πάντως, προστιθέμενη στις 6 εφετινές παρουσίες του, συμπλήρωσε 7 αγώνες Γ’ εθνικής ως πρώτος διαιτητής, που του δίνουν το δικαίωμα να διεκδικεί βάσιμα την επιλογή του από την ΚΕΔ/ΕΠΟ στην ανώτερη κατηγορία…
* Επίσης, ο αξιολογημένος την περασμένη σαιζόν ως διαιτητής Γ’ εθνικής Γιάννης Παπάζογλου, με 3 εφετινές διαιτησίες και 4 φορές ως τέταρτος, διατηρεί ελπίδες για άνοδο αλλά θεωρείται πιο σίγουρος για την ίδια κατηγορία.
* Στην ξεχωριστή κατηγορία των γυναικών, αναμένεται και η αξιολόγηση της επανελθούσης στην ενεργό δράση Ελένης Αντωνίου. 
* Δεν αναφερόμαστε καθόλου στους υπόλοιπους υποψήφιους (διαιτητές και βοηθούς) προς αξιολόγηση, διότι θεωρούμε ότι είναι ρευστή και σε εξέλιξη η διαδικασία. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, θεωρείται πιθανή η τοποθέτηση στους πίνακες μεγάλων κατηγοριών, ενός ακόμη διαιτητή και δύο βοηθών από την ΕΠΣΑΝΑ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money