Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

ΑΝΟΙΞΗ: ΜΕ ΤΣΙΡΙΜΩΚΟ ΚΩΟΥΤΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΙΔΗ ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟ

Με προπονητή τον Θαλή Τσιριμώκο και γενικό αρχηγό τον παλιό διαιτητή Κώστα Σταυρίδη, θα πορευθεί στη νέα αγωνιστική σαιζόν ο Α.Ο. Άνοιξης. 
Μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες και την ανάδειξη νέου Δ.Σ., πρόεδρος του συλλόγου παρέμεινε ο Δημήτρης Γιαρένης. 
Τις υπόλοιπες θέσεις κατέλαβαν: Αντιπρόεδρος Ιωάννης Καραπατάς, γενικός γραμματέας Αλέξανδρος Νίκας, ταμίας Νικόλαος Μακρίδης, γενικός αρχηγός Κωνσταντίνος Σταυρίδης, μέλη Μάριος Λουκάτος, Θεόδωρος Πανταζής. Στην διαδικασία δεν μετείχε ο απελθών αντιπρόεδρος και επί πολλά χρόνια διοικητικό στέλεχος της ομάδας Γ. Κυριάκης. 
Από αγωνιστικής πλευράς, συμφωνήθηκε ήδη η συνέχιση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Β. Δαρζέντα, Ν. Μπουσδέκη, Α. Λιγωμένο, που θα αποτελέσουν την βάση πάνω στην οποία θα «στηθεί» η ομάδα. 
Επίσης, αποκτήθηκαν οι 19χρονοι Σ. Λαγαστός, Τ. Μπολιουδάκης, που έπαιζαν στον Πανερυθραϊκό και ο Κ. Βουτσίνος από τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου. 
Η προετοιμασία για την νέα σαιζόν θα αρχίσει την Τετάρτη 21 Αυγούστου. 
* Η διοίκηση της Άνοιξης με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τον προπονητή Μ. Θεολόγη, που ήταν τεχνικός της ομάδος τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους και του ευχήθηκε καλή επιτυχία για την συνέχεια της καριέρας του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money