Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

19ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΜΠΟΓΙΑΤΙ



Συνεχίζοντας την ενίσχυση της ομάδας, η διοίκηση του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου, με επικεφαλής τον πρόεδρο Κοσμά Λεπατατζή, τους αντιπροέδρους κ.κ. Μακρή, Αξιώτη και άμεσους συνεργάτες τα μέλη του τεχνικού τημ, τον τεχνικό διευθυντή Αντώνη Καρπούζα και τον άξιο προπονητή Γιάννη Μαγγίνα, προχωρεί στην απόκτηση και νέων παικτών. 
Ανακοινώθηκε ο 19χρονος σέντερ-φορ Βαγγέλης Κατσιγιάννης, ο οποίος αγωνιζόταν στο Κερατσίνι και διαθέτει πολύ καλά στοιχεία. Ο υψηλόσωμος νεαρός επιθετικός έπαιζε στην ομάδα νέων Κ-20 του Εθνικού Πειραιώς και είχε σημειώσει 28 γκολ! 
Η ομάδα αρχίζει την προετοιμασία της την ερχόμενη Δευτέρα 29/7 και η επίσημη παρουσίασή της θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Αυγούστου, σε επίσημη εκδήλωση στο Περίπτερο «Σταθμός», στον σιδηροδρομικό σταθμό Αγίου Στεφάνου. 
* Όπως έγινε γνωστό, κυκλοφορούν και παρουσιάζουν σχετική ζήτηση τα «διαρκείας» του συλλόγου, ενώ βρέθηκε χώρος εντός του δημοτικού γηπέδου για την εγκατάσταση λυόμενου περιπτέρου, όπου θα φιλοξενηθούν τα γραφεία του Συνδέσμου Φιλάθλων «Μπογιάτι Σίτυ», που επαναδραστηριοποιήθηκε πρόσφατα. 
* Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, στο Κυβέρι Άργους θα τεθούν οι βάσεις των νέων σχεδίων που έχει κατά νου ο πρόεδρος Κοσμάς Λεπατατζής. Έχει προσκληθεί για 3ήμερη παραμονή από τον πρόεδρο του Παναργειακού κ. Μπέλλο, ο οποίος διατηρεί στο Κυβέρι ξενοδοχείο. Εκεί, μαζί με τους συνεργάτες του, ο κ. Λεπατατζής θα καταστρώσει τα σχέδια για το μέλλον του συλλόγου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money