Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΚΕΡΑΤΕΑΣ



Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση του Κεραυνού Κερατέας, μετά την αποχώρηση του μέχρι πρότινος προέδρου Δημήτρη Πυλαρινού και την ανάληψη της γενικής γραμματείας του συλλόγου από την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου δήμου Λαυρεωτικής Αρετούσας Μακρή!
Ύστερα από την παραίτηση για προσωπικούς λόγους του κ. Πυλαρινού, τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. βρέθηκαν σε δίλημμα, καθώς ο απελθών πρόεδρος βοήθησε τα μέγιστα στην διοικητικά ισορροπία του συλλόγου και στην σωστή αντιμετώπιση των προβλημάτων της ομάδας. 
ΔΗΜ. ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ
Τελικά, την ευχάριστη λύση έδωσε η ενασχόληση της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου κ. Μακρή, η οποία δήλωσε έτοιμη να ανταποκριθεί στον δύσκολο οργανωτικό ρόλο της γενικής γραμματείας του συλλόγου.
Την θέση του προέδρου ανέλαβε ο πρώην αντιπρόεδρος Θανάσης Μακροδημήτρης και η πλήρης σύνθεση του νέου Δ.Σ. διαμορφώθηκε ως εξής:
Πρόεδρος: Μακροδημήτρης Θανάσης.
Α’ αντιπρόεδρος: Πάσχος Γιάννης.
Β’ αντιπρόεδρος: Πρίφτης Σταμάτης.
Γενική γραμματέας: Μακρή Αρετούσα.
Ταμίας: Κερεκάδης Κίμων.
Αναπλ. γεν. γραμματέας: Λιάγκης Γιώργος.
Γενικός αρχηγός: Πολύζος Γιώργος. 
ΑΡΕΤΟΥΣΑ ΜΑΚΡΗ
Έφορος: Δρίτσας Γιάννης.
Υπεύθυνος ακαδημιών: Λιάγκης Αντώνης.
Μέλη: Ρώμας Σπύρος, Τόλιας Τάκης.

* Σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν, ο Κεραυνός θα κινηθεί στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του, χωρίς μεγάλα οικονομικά «ανοίγματα» και με τους παίκτες που διαθέτει, συν κάποιους ακόμη που θα συμπληρώσουν το ρόστερ σε συγκεκριμένες θέσεις. Προπονητής παραμένει ο επιτυχημένος Θανάσης Πετούρης. Μέχρι τώρα, κανείς από τους παίκτες που ανήκουν στον Κεραυνό δεν έχει ζητήσει να φύγει από την ομάδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money