Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ.


Δεν έχουν σχεδόν καμία ομοιότητα με την πραγματικότητα όσα εγράφησαν αλλού ότι συνέβησαν, στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης, την Δευτέρα 15/7. 
Ο πρόεδρος κ. Παπαμακάριος, προς το τέλος της διαδικασίας, έκανε ενημέρωση στα μέλη της διοίκησης για τις συζητήσεις και τις αποφάσεις της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ. Από τα 11 μέλη του Δ.Σ. απουσίαζαν για διάφορους λόγους οι κ.κ. Θ. Ρούσσης, Β. Τσεβάς, Γ. Νικολάου και Α. Μπέτσης. 
Στην αναφορά του ο κ. Παπαμακάριος είπε, μεταξύ άλλων: «Το μέλος μας Γιώργος Νικολάου, πήγε να μας βάλει πάλι σε περιπέτειες»! 
Κι εξήγησε ότι ο κ. Νικολάου επιχείρησε να προκαλέσει έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης, προσπαθώντας να συγκεντρώσει υπογραφές τεσσάρων συμβούλων, με θέμα συζήτησης την ψήφο της Ένωσης, στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, για την διαγραφή των ΕΠΣ Ηρακλείου και Κιλκίς! 
Αν ακολουθείτο η λογική του κ. Νικολάου, η Ένωση θα παρουσιαζόταν επίσημα -για άλλη μια φορά, μετά το φιάσκο των εκλογών- να υποστηρίζει την αντίθετη άποψη, παρ’ ότι υπάρχει το δεδομένο της ανοικτής στήριξης της ΕΠΣΑΝΑ προς την σημερινή διοίκηση της Ομοσπονδίας! 
Δηλαδή, θα επιστρέφαμε στην απίστευτη κατάσταση, που κανείς δεν θέλει να επαναληφθεί, ούτε γίνεται αντιληπτή από όσους μπορούν να καταλάβουν στοιχειωδώς τις ισορροπίες στα ποδοσφαιρικά πράγματα της χώρας… 
«Σκεφτείτε, να πήγαινα στη Συνέλευση και να έλεγα “παρών”», είπε ο κ. Παπαμακάριος στη συνεδρίαση του συμβουλίου, αναδεικνύοντας την «ελαφρύτητα» της προσπάθειας του κ. Νικολάου! 
Ύστερα από όσα έχουν συμβεί στις σχέσεις της Ένωσης με την ΕΠΟ, κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται ότι δεν μπορούν να παίζουν με τις τύχες των 60 ομάδων αυτής της Ένωσης… 
Πάντως, είναι γεγονός ότι ο κ. Νικολάου προσπάθησε να «υποκλέψει» τις υπογραφές κι άλλων συμβούλων (του κ. Πέππα και του κ. Μπέτση), οι οποίοι όταν πληροφορήθηκαν την αλήθεια για τον σκοπό της προσπάθειάς του, απέσυραν την –αρχικά- θετική τους στάση, αφού δεν είχαν αντιληφθεί (γιατί δεν τους εξηγήθηκε από την αρχή το θέμα συζήτησης) το μέγεθος της γκάφας που θα γινόταν! 

Ο πρόεδρος ζήτησε ένταση προσπαθειών 
Τελειώνοντας την τοποθέτησή του, ο πρόεδρος Γιώργος Παπαμακάριος, θέλησε να παροτρύνει όλα τα μέλη του συμβουλίου, να εντείνουν τις προσπάθειές τους για καλύτερο έργο της διοίκησης. Βλέποντας, όμως, τις απουσίες 4 μελών, δήλωσε ότι μάλλον θα επανέλθει στην επόμενη συνεδρίαση. Πρόλαβε, πάντως, να εκφράσει λίγες σκέψεις του… 
Συγκεκριμένα είπε: «Παρακαλώ να πάμε όλοι στη νέα αγωνιστική περίοδο, πιο δυνατά και πιο φιλικά… Αλλά βλέπω με λύπη ότι ορισμένοι τραβάνε τον δικό τους δρόμο! Δυστυχώς, δεν βλέπουν όλοι στο …βάθος, το κοινό καλό της Ένωσης»! 
Και συνέχισε: «Παρ’ όλες τις δυσκολίες θα κάνουμε καλύτερο προγραμματισμό. Θα προσπαθήσουμε να οργανώσουμε τον Σεπτέμβριο, το 2ο σεμινάριο για τις υποδομές. Θα ενημερώσουμε τους προέδρους των σωματείων μας ότι η εφετινή χρονιά πρέπει να πάει καλύτερα από την περυσινή. Θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα γιατί η κοινωνία βράζει, αλλά πιστεύω τελικά να προλάβουμε επεισόδια και ακραίες συμπεριφορές»… 
* Στην ίδια συνεδρίαση του συμβουλίου της ΕΠΣΑΝΑ, ο επίτιμος πρόεδρος Στέφανος Βακιρτζής εξέφρασε παράπονα στους συμβούλους κ.κ. Δεστούνη και Χρυσάφη, για υποτιθέμενα σχόλια, που –στην διάρκεια της συζήτησης- αποδείχθηκε ότι δεν έγιναν από τους συγκεκριμένους αλλά η πληροφόρηση του κ. Βακιρτζή ήταν ελλιπής…

1 σχόλια:

Unknown είπε...

AMAN RE KOTSONI OUTE PADREMENOS ME TON BETSI NA SOU NA...TETIA IPOSTIKSI;;;THA SE KRATISI STIN EPITROPI TOY MIN ANISIXIS...DEN THA SE DIOKSI OPOS EKANE I ERT!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money