Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: ΛΑΜΠΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ


Λαμπρή ήταν η εκδήλωση των ακαδημιών Νικολακάκη, που πραγματοποιήθηκε στις 22/6 στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του συλλόγου, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των δραστηριοτήτων της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013. Την εκδήλωση, εκτός από τους πολλούς γονείς των ποδοσφαιριστών, τίμησαν με την παρουσία τους, ως εκπρόσωποι της ΕΠΣΑΝΑ ο β’ αντιπρόεδρος Σταύρος Χρυσάφης και ο ταμίας Γιώργος Φλαμπούρης, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Λευτέρης Κελεπούρης, ο γενικός αρχηγός Μιχάλης Καβάσης, ο πρώην προπονητής της ομάδας Κώστας Βρεττός και φυσικά ο ιδρυτής και ηγέτης του συλλόγου Θανάσης Νικολακάκης, με την σύζυγό του Λίτσα και μέλη της οικογενείας του.

Ο υπεύθυνος ακαδημιών του συλλόγου προπονητής Παναγιώτης Σαββίδης, είχε ετοιμάσει όλες τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης. Στο πλαίσιο αυτό, τιμήθηκαν ο παλαίμαχος –αλλά άτυχος– διεθνής άσσος της ΑΕΚ Χρήστος Κωστής και ο υπεύθυνος της ιστοσελίδας μας «Τα Νέα της ΕΠΣΑΝΑ» δημοσιογράφος Θοδωρής Κοτσώνης.

Επίσης, βραβεύθηκαν για την συμβολή τους στις επιτυχίες των ακαδημιών του συλλόγου οι τεχνικοί Παναγιώτης Σαββίδης, Σεραφείμ Μπριάννας και Γιάννης Σιδηρόπουλος. Ακόμη, ο υπεύθυνος ακαδημιών του Αχαρναϊκού Γιώργος Νταβαρίνος, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας νέων Γιάννης Καβάσης, ο οποίος πέτυχε 43 γκολ στο πρωτάθλημα νέων που έληξε, ο νεαρός Αχιλλέας Προδρόμου που βρήκε ένα πορτοφόλι και το παρέδωσε και οι παίκτες Μυτιληνάκης, Σαββίδης, Ορφανίδης για την συνέπεια και αφοσίωση που έδειξαν καθ’ όλη την αγωνιστική περίοδο.

Ο ιδρυτής και ηγέτης του συλλόγου Θανάσης Νικολακάκης έδωσε συγχαρητήρια σε όλους, κι ευχήθηκε στους υπεύθυνους των υποδομών να συνεχίσουν το έργο τους με τον ίδιο ζήλο ώστε να αναδειχθούν τα ποδοσφαιρικά ταλέντα της περιοχής, που πραγματικά περισσεύουν! 
 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money