Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΠΗΡΕ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ, ΣΙΑΔΗΜΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΧΑ




Τρεις μεταγραφές ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου, που συμπληρώνει γρήγορα το δυναμικό της ομάδας. Τα νέα πρόσωπα είναι:

Ο 23χρονος εξαιρετικός τερματοφύλακας Βαζαίος Μανουσάκης, που έπαιξε εφέτος στο Καπανδρίτι, προερχόμενος από το Κρυονέρι.

Ο 29χρονος έμπειρος κεντρικός αμυντικός Γιώργος Σιαδήμας, με πορεία σε Αχιλλέα Κ. Αχαρνών, Ρουφ, ΑΕ Ηρακλείου, Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου και Παλληνιακό.

Και ο 26χρονος πολύ γνωστός για τις επιθετικές του ικανότητες Αρκάδιος Βαζέχα, που έχει αγωνισθεί τελευταία στον Ωρωπό (όπου τον είχε παίκτη ο κ. Μαγγίνας) και τον Νικηφόρο.

Παρελθόν από το ρόστερ του Ολυμπιακού αποτελούν οι Φιλλής και Σινάνι.



Δηλώσεις Αντώνη Καρπούζα

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου Αντώνης Καρπούζας, που είχε και στο παρελθόν αναλάβει παρόμοιο ρόλο με επιτυχία, στον Άγιο Δημήτριο και την Ηλιούπολη, προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις: «Με τον Κοσμά Λεπατατζή γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και πραγματικά η παρουσία του στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου αποτελεί ευτύχημα. Πρόκειται για παράγοντα – κόσμημα! Όχι μόνο για την ομάδα του Μπογιατίου αλλά και για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ανατολικής Αττικής.

Επίσης, πρέπει να αναφέρω ότι ο προπονητής Γιάννης Μαγγίνας είναι εκλεκτός! Ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Ένωση και την ευρύτερη περιοχή. Έχει προσφέρει έργο όπου κι αν εργάσθηκε.

Τέλος, όσον αφορά την ομάδα, ο στόχος παραμένει. Να είμαστε πάλι πρωταγωνιστές, διεκδικώντας την άνοδο. Να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, κάνοντας τους πολλούς φίλους της ομάδας μας χαρούμενους»!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money