Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

«ΕΦΥΓΕ» ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ!



Τον χαμό του πρώην προέδρου και πρώην ποδοσφαιριστή Γιάννη Παναγιώτου, θρηνεί η αθλητική οικογένεια του Παλληνιακού. Ο πρώην ποδοσφαιριστής (την δεκαετία του ’80), γενικός αρχηγός και φυσικά πρόεδρος του συλλόγου, την σπουδαία περίοδο 2000-2005 που η ομάδα πανηγύρισε δύο ανόδους, από την Γ’ κατηγορία ΕΠΣΑΝΑ σε Β’ και Α’, δεν βρίσκεται πλέον κοντά μας! Άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη Τετάρτη 10/7, σε ηλικία 59 ετών, χάνοντας την μάχη από την επάρατη νόσο. Ο Γιάννης Παναγιώτου υπήρξε μια ιδιαίτερη ιστορία για την οικογένεια του Παλληνιακού. Ήταν άνθρωπος που αγαπήθηκε πολύ, αλλά και συμπονέθηκε ακόμη περισσότερο λόγω του δράματος που η μοίρα του τον υποχρέωσε να βιώσει…
Τα τελευταία χρόνια η ζωή του είχε μετατραπεί σε έναν ατέρμονο εφιάλτη, με το ερώτημα «γιατί αυτό Θεέ μου», να τον βασανίζει σε κάθε του βήμα, σε κάθε του αναπνοή. «Μαχαιρωμένος» από το δυσβάσταχτο «χτύπημα», του χαμού του γιού του Δημήτρη, ο τραγικός πατέρας, δεν συνήλθε ποτέ. Ο νεαρός «έφυγε» σε ηλικία μόλις 19 ετών (ήταν κι εκείνος ποδοσφαιριστής του Παλληνιακού) «προδομένος» από λευχαιμία.
Ο Δημήτρης έδωσε τον δικό του αγώνα για να παραμείνει στη ζωή, που τόσο δικαιούταν να είχε λόγω του νεαρότατου της ηλικίας του, αλλά στο τέλος δεν βγήκε νικητής.
Όσοι ήξεραν καλά τον Γιάννη Παναγιώτου, ήταν βέβαιοι πως ποτέ δεν επέστρεψε πραγματικά από εκείνο το σοκ που υπέστη, πριν από σχεδόν έξι χρόνια. Έστω κι αν κάποιες Κυριακές στα παιχνίδια της αγαπημένης του ομάδας, έδειχνε να μοιάζει και πάλι με τον ζωηρό, μαχητικό, παθιασμένο και ορμητικό Γιάννη, που γνώρισε και αγάπησε η οικογένεια του Παλληνιακού, όλα εκείνα τα χρόνια πριν τον χαμό του Δημήτρη.
Έξι χρόνια έπειτα λοιπόν, οι άνθρωποι του συλλόγου, οι φίλοι του στην Παλλήνη, οι συγγενείς του και γενικά όλος ο κόσμος της πόλης που τον γνώριζε, βίωσε τον δικό του επίλογο. Η κηδεία του έγινε την περασμένη Πέμπτη, από τον ιερό ναό του Αγίου Τρύφωνα και η ταφή του στο κοιμητήριο της Παλλήνης.
* Καλό ταξίδι Γιάννη, η οικογένειά «σου» στον Παλληνιακό, θα σε θυμάται με πολύ αγάπη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει.
Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους σου…
* Η φωτογραφία είναι αρκετά χρόνια πριν, όταν ο Γιάννης Παναγιώτου ήταν ποδοσφαιριστής του Παλληνιακού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money