Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Ο ΒΑΣ. ΣΙΝΑΝΙ ΣΤΟΝ ΚΥΑΝΟ ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΡΗΣ


Τον 18χρονο ταλαντούχο επιθετικό χαφ Βασίλη Σινάνι, απέκτησε ο Κ. Αστέρας Βάρης. Ο παίκτης ανήκε στον Παθιακάκη, έχοντας παίξει πρόσφατα στον Ολυμπιακό Αγ. Στεφἀνου, αφού προηγουμένως πέρασε από την ΑΕΚ και τον Τηλυκράτη Λευκαδος. Ο νεαρός αριστερός χαφ έχει χρισθεί διεθνής με την εθνική Αλβανίας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U-17.
* Επίσης, ο Νίκος Καββαδίας ανανέωσε για μια ακόμη χρονιά την συνεργασία του με τον Αστέρα Βάρης. Ο 19χρονος δεξιός μπακ-χαφ ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις της περασμένης χρονιάς, αφού κατάφερε προερχόμενος από τις ακαδημίες του συλλόγου, να πάρει θέση βασικού στην ανδρική ομάδα. 

* Ο Κώστας Καλδέλης συμπλήρωσε την τριάδα τερματοφυλάκων του Κ. Αστέρα. Ο 21 ετών τερματοφύλακας έχει αγωνισθεί στις ομάδες U-20 του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού, όπως και στην Καβάλα και τον Φωστήρα. Πριν από 2 χρόνια φόρεσε και την φανέλα της εθνικής νέων Ελλάδος. 

* Εν τω μεταξύ αποχώρησε από την ομάδα ο Λευτέρης Στρατής. Ο 38χρονος μεσοαμυντικός προσέφερε για 4 χρόνια απίστευτες υπηρεσίες στην ομάδα και αποτελεί έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που αγωνίσθηκαν στον σύλλογο της Βάρης! Επειδή όμως ο χρόνος είναι αμείλικτος και η διοίκηση του Αστέρα έκρινε με βάση τις μεγάλες απαιτήσεις της Γ’ εθνικής κατηγορίας και όχι με βάση το συναίσθημα, αποφασίσθηκε το τέλος της συνεργασίας. Με τον Λευτέρη Στρατή ο Αστέρας πήρε πρωτάθλημα στην ΕΣΑΝΑ, κύπελλο στην ΕΠΣΑΝΑ, πέτυχε την άνοδο στην Δ’ εθνική και στην Γ’ εθνική. Η διοίκηση του Αστέρα τιμώντας τον ποδοσφαιριστή θα οργανώσει φιλικό αγώνα προς τιμήν του, στο προσεχές μέλλον.

* Παρελθόν αποτελεί για τον Αστέρα και ο αμυντικός Κώστας Ζορμπάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money