Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΚΑΡΠΟΔΙΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ


Ο 27χρονος Νίκος Καρποδίνης υπέγραψε στον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, ξεκίνησε την καριέρα του στον Απόλλωνα Αθηνών, αγωνίσθηκε στην Κέρκυρα και τον Ολυμπιακό Βόλου στην Β’ εθνική κατηγορία και στη συνέχεια φόρεσε την φανέλα του Αθηναϊκού, της Αγίας Παρασκευής και της Ηλιούπολης.
Πρόκειται για σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας, που πραγματοποιήθηκε με εισήγηση του τεχνικού διευθυντή Αντώνη Καρπούζα, την οποία αποδέχθηκε η επιτροπή μεταγραφών (Λεπατατζής, Μακρής, Αξιώτης), κατόπιν σχετικής συναίνεσης του προπονητή Γιάννη Μαγγίνα.


Επίσης, ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μια ακόμη καλή μεταγραφή. Πήρε από την «Ειρήνη 2005» τον νεαρό επιθετικό Χάρη Μαυρουδή, ο οποίος είναι 22 ετών και αγωνιζόταν στην "Ειρήνη 2005" από το 2007.
Ο πρόεδρος Κοσμάς Λεπατατζής, οι αντιπρόεδροι κ.κ. Αξιώτης, Μακρής και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου του Αγίου Στεφάνου, ευχαριστούν τον πρόεδρο κ. Κώστα Πρέκα και την διοίκηση της ομάδος «Ειρήνη 2005» για την παραχώρηση του νεαρού και ταλαντούχου παίκτη.
Ακόμη, ευχαριστούν θερμά την εταιρεία «WATT A.E.» (Διαχείριση Απορριμμάτων) και ιδιαίτερα τον κ. Γιώργο Κουφοδήμο, για την ευγενική χορηγία του, τόσο στην οικονομική ενίσχυση όσο και στην σημαντική προσπάθεια που κατέβαλε για την απόκτηση τον ποδοσφαιριστή Χάρη Μαυρουδή. 

1 σχόλια:

Nikos είπε...

γράφεται όμως Καρποντίνης και όχι Καρποδίνης

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money