Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΚΡΑΣΣΩΝΗ Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ


 
Ο Νικηφόρος προχώρησε σε συνεργασία για την νέα αγωνιστική περίοδο, με τον προπονητή Κώστα Κρασσώνη, ο οποίος εργάσθηκε πρόσφατα στις μικτές ομάδες της ΕΠΣΑΝΑ.
Επίσης, ο πρόεδρος Γιάννης Γκαράνης, φρόντισε για την ανανέωση της συνεργασίας της ομάδας του με τους ποδοσφαιριστές Παπαβασιλείου, Τσιριγώτη, Αποστολόπουλο, Ταφιλάι, Ζέεμπε και τους τερματοφύλακες Καραγιάννη και Ρερρέ (ο τελευταίος αποκτήθηκε από ομάδα της Δυτ. Αττικής). Απομένει η συμφωνία με τον Χρυσικόπουλο.

Από το ρόστερ της προηγούμενης περιόδου, απεχώρησαν ο επιθετικός Βαζέχα, ο τερματοφύλακας Νικολάου και ο νεαρός Αλεξανδράκης.

* Στην προσπάθεια να αποκτήσει ο Νικηφόρος μια πιο σταθερή έδρα (παίζει ως φιλοξενούμενος στον Γέρακα από το 2007), ο κ. Γκαράνης ήλθε σε επαφή με τον δήμαρχο Παλλήνης (και πρώην Γέρακα) κ. Ζούτσο, για να οριστικοποιηθεί η έδρα της ομάδας στο συγκεκριμένο γήπεδο. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του συλλόγου, ο δήμαρχος δέχθηκε την πρόταση του κ. Γκαράνη, με την ανάλογη καταβολή σχετικού ενοικίου.

* Τώρα, ο πρόεδρος του Νικηφόρου «τρέχει» για να εξασφαλίσει δελτία νεαρών παικτών, που θα του δώσουν το δικαίωμα δημιουργίας ομάδας νέων, που θα «κατέβει» -όπως επιβάλλει η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος- στο οικείο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money