Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΑΓΩΝΑΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ: ΠΡΩΤΕΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-6


Με άνετη επικράτηση 6-0 των φιλοξενουμένων, έληξε η συνάντηση ομάδων βετεράνων του Παναθηναϊκού και του Πρωτέα, που διεξήχθη στο γήπεδο της Π. Φώκαιας, την Δευτέρα 8/7.
Σκόρερ των 5 τερμάτων (από τα 6) ήταν ο Παπαπαναγής.
Ο Πρωτέας παρουσιάστηκε με ελλείψεις αλλά οι δύο κλασσικές ευκαιρίες που έχασαν στα πρώτα λεπτά ο Σούλιος και ο Τοπάλογλου, ήταν καθοριστικές για την εξέλιξη του αγώνα.
Με την πάροδο του χρόνου, οι γηπεδούχοι έχασαν τον έλεγχο του κέντρου και η ομάδα κόπηκε στα …δύο. Η άμυνα είχε πολλά κενά αφού δεν ερχόταν ενίσχυση από το κέντρο.
Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι είχαν τον πολυμήχανο Μίμη Δομάζο, ο οποίος ξεχώριζε με την καθοριστική του παρουσία, σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Στην εξαιρετική απόδοση του Δομάζου, ίσως συνέβαλαν και τα συνεχή πειράγματα του Αντώνη Αντωνιάδη από τον πάγκο!
Πριν την έναρξη του αγώνα, οι δύο πρόεδροι Δομάζος και Βαριάς, αντάλλαξαν αναμνηστικές πλακέτες και από την πλευρά του Παναθηναϊκού, απενεμήθη τιμητική πλακέτα στον παραολυμπιονίκη Α. Μακροδημήτρη.
Από τον Πανθηναϊκό, εκτός του Δομάζου, ξεχώρισαν και οι Μίσσας, Καλλιτζάκης, Φυλακούρης. Από τον Πρωτέα οι Σούλιος, Στουραΐτης, Λακκές (πραγματοποίησε εκπληκτική απόκρουση σε φοβερό αριστερό βολέ του Παπαπαναγή).
ΠΡΩΤΕΑΣ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗ: Μοσχονησιώτης, Αργύρης, Παπαϊωάννου, Κετέογλου, Μπούκης, Κρανίου, Σούλιος, Κουφαλιάς, Στουραΐτης, Τοπάλογλου, Γ. Πατσιούρας, Μύρικνας, Λακκές, Δαμασές, Παπανικολάου, Βαριάς, Μακροδημήτρης, Κωνσταντέλος.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μίσσας, Δομάζος, Γονιός, Παντέλης, Καλλιτζάκης, Λαγωνικάκης, Μάρκος, Αθανασόπουλος, Τομαράς, Βλάχος, Φυλακούρης, Μπατσινίλας, Παπαπαναγής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money