Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Η ΜΑΡΚΟ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΣΟΤΑ, ΛΕΒΕΝΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ


ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΟΤΑ

Η Μαρκό με προπονητή τον Κώστα Καραβίδα, οργανώνεται ώστε να παρουσιάσει στο νέο πρωτάθλημα μια ομάδα ικανή να «πλασαρισθεί» στην πρώτη τετράδα της τελικής κατάταξης και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις δημιουργίας συνόλου τέτοιου, που θα της δώσει το δικαίωμα να πρωταγωνιστήσει την μεθεπόμενη χρονιά…
Για να καταφέρει αυτόν τον στόχο, ανασυγκροτείται με την προσθήκη μερικών έμπειρων παικτών και θα προσπαθήσει να «εκμεταλλευθεί» το ταλέντο των νεαρών παικτών που διαθέτει.
Στα νέα αποκτήματα προστέθηκε ο 27χρονος ομογενής κεντρικός αμυντικός Θοδωρής Σότα, ο οποίος έπαιζε από το 2011 στην Θύελλα, προερχόμενος από τον Παμπαιανικό. Παλαιότερα αγωνίσθηκε στα Καλύβια, το Κορωπί και την Δόξα Κορωπίου.
Επίσης, αποκτήθηκαν ο επιθετικός Αρουέλ Μουσαράι και ο αμυντικός μέσος Παντελής Κάλης από τον Γέρακα, όπως και ο 25χρονος μεσοεπιθετικός Γιώργος Λεβέντης από τον Αθηναϊκό.
Στον στόχο προς απόκτηση βρίσκονται ακόμη 2-3 έμπειροι παίκτες ενώ σχεδόν σίγουρος θεωρείται και ο 24χρονος τερματοφύλακας Δημήτρης Αποστολίδης.
Από το προηγούμενο σχήμα της ομάδας, απεχώρησαν οι Γκαβασιάδης, Γκοτζιάς, Ρίζος και Καβάσης, ενώ πολύ νωρίτερα είχαν φύγει και οι δύο Τσώνηδες. Παρέμειναν: Ο τερματοφύλακας Γερογιάννης, ο μεσοεπιθετικός Δημογιάννης και ο σέντερ-φόρ Αγγελάκος.

3 σχόλια:

Unknown είπε...

πρεπει να παλεψετε σκληρα για να τον αποκτησετε ειναι περιζητιτος ακομα και στην super league......

K.Μ είπε...

Εύχομαι στο Θ. Σότα, καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα. Πέρσι με την Θύελλα μας πρόσφερε μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες πολλές χαρές. Τα στατιστικά του εκπληκτικά. Στο πρωτάθλημα 30 συμμετοχές σε συνολικά 30 αγωνιστικές και αγωνίστηκε σε όλους τους αγώνες και τα 90 λεπτά , πετυχαίνοντας 2 γκόλ. Για το κύπελλο αγωνίστηκε και στους 6 αγώνες της Θύελλας πάλι χωρις να αντικατασταθεί ούτε ένα λεπτό , πετυχαίνοντας 1 γκόλ.

Κυριάκος Μαϊόπουλος
rpn.gr


Unknown είπε...

ΚΑΚΩΣ ΠΟΛΛΥ ΚΑΚΩΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money