Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΗΝ ΠΕΡΥΣΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΟΥΣΗΣ

Η Λαυρεωτική μετά την συμφωνία με τον προπονητή Δημήτρη Τσιαούση, διατήρησε στο δυναμικό της σχεδόν όλους τους παίκτες του ρόστερ της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.
Πρώτα συμφώνησε με τον 29χρονο πρώτο σκόρερ της ομάδας Κώστα Παπαδόπουλο. Ήταν σημαντική η παραμονή του Παπαδόπουλου στην Λαυρεωτική, με δεδομένο ότι ο παίκτης έκανε εξαιρετική σεζόν, πέτυχε 14 γκολ συνολικά και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα στην πορεία που διέγραψε.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΖΩΡΑΣ
Οι «παλιοσειρές» της ΑΠΕΛ Δημήτρης Παπαγεωργίου, Πέτρος Μακρής, Άκης Παπακωνσταντίνου, Βαγγέλης Τζώρας θα αποτελέσουν και στο νέο πρωτάθλημα τον κορμό της ομάδας. Οι έμπειροι ποδοσφαιριστές αποφάσισαν να σταθούν κι εφέτος στο πλευρό της διοίκησης και των φιλάθλων, για ακόμη καλύτερες στιγμές. 
Επίσης, ο αμυντικός Παναγιώτης Παντελιάς παρέμεινε, αφού ρυθμίσθηκαν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις και θα ηγηθεί της αμυντικής γραμμής από την αρχή του νέου πρωταθλήματος. 
* Στο μεταξύ, άρχισε η διάθεση των καρτών διαρκείας ελευθέρας εισόδου για την περίοδο 2013-2014. Η τιμή τους είναι 40 ευρώ και η διάθεση τους γίνεται απ' όλα τα μέλη του συμβουλίου. Η διοίκηση απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους φίλους της ομάδας, να ανταποκριθούν κι εφέτος, ώστε να είναι η ομάδα πάλι ισχυρή στο νέο πρωτάθλημα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money