Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΝΕΑ ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ Ο ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ


Κ. ΛΕΠΑΤΑΤΖΗΣ


«Μην ανησυχείτε για τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου. Την τελευταία ημέρα του Ιουλίου θα είναι έτοιμος, με το καλύτερο ρόστερ αθλητών», μας είπε ο πρόεδρος του συλλόγου του Μπογιατίου Κοσμάς Λεπατατζής, όταν τον ρωτήσαμε αν ανησυχεί που έφυγαν αρκετοί παίκτες από το δυναμικό της ομάδας.
«Κλείσαμε για την νέα αγωνιστική περίοδο τους Κολώνη, Αθανασόπουλο και Σουσούνη. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρώσουμε την συμφωνία μας με μερικούς ακόμη πολύ καλούς παίκτες, κατόπιν συζήτησης και θετικής άποψης του προπονητή μας Γιάννη Μαγγίνα», πρόσθεσε ο κ. Λεπατατζής.
Οι πληροφορίες λένε ότι μετά την αποχώρηση των Τσέλια, Χανδρινού, Ευαγγελινού, Κάππου, Πατσιονίδη και την μετακίνηση του νεαρού Μεταλληνού στον Απόλλωνα Αθηνών, ο Ολυμπιακός θα δημιουργήσει δυνατή ομάδα νέου στυλ, με νέα αποκτήματα και προφανή στόχο να κατακτήσει αυτό που έχασε την σαιζόν που έληξε, δηλαδή τον τίτλο!
Μεταξύ των ονομάτων που ακούγονται είναι οι τερματοφύλακες Μανουσάκης και Τσούνης, οι μπακ – χαφ Τούντας και Ντεντόπουλος, οι επιθετικοί Λευτ. Παπαδόπουλος και Βαζέχα. Ακόμη, πιστεύεται ότι θα παραμείνει ο νεαρός Παν. Τσιούμας, αν δεν βρει ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας. Οι υπόλοιποι ντόπιοι παίκτες του Ολυμπιακού παραμένουν στην ομάδα.

* Δεδομένη πρέπει να θεωρείται και η συνεργασία του κ. Λεπατατζή με τον Αντώνη Καρπούζα, σε καθήκοντα τεχνικού διευθυντού, χωρίς επικάλυψη οποιασδήποτε αρμοδιότητας του προπονητή της ομάδας Γιάννη Μαγγίνα.
Ήδη, η παρέμβαση σε τεχνοκρατικά θέματα του κ. Καρπούζα, βοήθησε σημαντικά τον πρόεδρο του Αγ. Στεφάνου, που ξεπέρασε τρέχοντα προβλήματα του συλλόγου, καθημερινής φύσεως…
  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money