Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

ΤΣΕΡΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΔΙΑΝΑΚΗΣ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ


Η διοίκηση του Α.Ο. Κορωπίου ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τους προπονητές Ευγένιο Τσέρτο και Γιάννη Κανιαδάκη για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. 
Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Θεωρώντας πολύ καλύτερη λύση το προπονητικό δίδυμο των Ευγένιου Τσέρτου και Γιάννη Καδιανάκη, από το προηγούμενο προπονητικό δίδυμο, η διοίκηση του Α.Ο.Κ. προχώρησε και ήλθε σε συμφωνία μαζί τους για την ποδοσφαιρική περίοδο 2013-2014. 
Το πνεύμα των Τσέρτου – Καδιανάκη, σε αντίθεση με τους προηγούμενους, ταιριάζει απόλυτα με την φιλοσοφία της διοίκησης του συλλόγου, με πρωταρχικό σκοπό την προώθηση των νέων και ταλαντούχων παιδιών της πόλης.
Παράλληλα η διοίκηση του Α.Ο. Κορωπίου απευθύνεται προς όλους τους φιλάθλους και δηλώνει ότι τα δημοσιεύματα περί κακής κατάστασης του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι μυθεύματα, ότι αυτό αποδεικνύεται από το ότι ο Α.Ο.Κ. είναι από τις λίγες ομάδες της κατηγορίας του, που συνεχίζει τις προπονήσεις του δυναμικού του μέχρι και σήμερα, με σκοπό την σωστή αθλητική κα σωματική αποκατάσταση και ενδυνάμωση των αθλητών του».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money