Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΜΠΕΤΣΗΣ ΠΡΟΣ ΔΟΥΚΑΚΟ (2): «ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΟΣΚΑΡ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ»



Ο επαγγελματίας δημοσιογράφος και μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ Ανδρέας Μπέτσης, μας κοινοποίησε και νέα απαντητική επιστολή στον Βαγγέλη Δουκάκο, στην οποία αναφέρει: 
«Άκου, Βαγγέλη Δουκάκο (ιστοσελίδα epsananews): 
Ο βαρώνος Μινχάουζεν έμεινε στην ιστορία για τα ψέματα που έλεγε, αλλά εδώ η ικανότητα παραγωγής τόσο μεγάλου όγκου ανακριβειών και ψευδών, μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, σπάει κάθε προηγούμενο ρεκόρ και η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια! 
1. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής ούτε καν ασχολήθηκε με το θέμα, που έχεις αναγάγει σε ανατολικό ζήτημα. Τον Σαρρή ενόχλησαν τα δημοσιεύματα της «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ» για τους υπέρογκους μισθούς της λεγόμενης «τρόικας», που εν καιρώ κρίσης και μνημονίων αμείβονται με 10.000 (Παυσανίας Παπανικολάου), 8.000 (Χρήστος Υφαντής) και 7.000 ευρώ (Θόδωρος Κουρίδης) αντίστοιχα. 
2. Αμφισβητώ έντονα ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ, τον οποίο θεωρώ σοβαρό άνθρωπο, είχε στήσει αυτί και άκουγε τι έλεγε ο Κουρίδης στο τηλέφωνο. Αυτά μόνο κοινοί ρουφιάνοι τα κάνουν. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν είναι ωτακουστής.  
3. Σου επαναλαμβάνω ότι ούτε στον Κουρίδη δίνω λογαριασμό για ό,τι γράφω, ούτε σε κανέναν άλλο σπουδαρχίδη.  
4. Το κατά πόσο ο Δουκάκος είναι ρεπόρτερ, αποτελεί μια άλλη ιστορία. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που κάνει λάθος. Συνήθως το λάθος είναι ο κανόνας, χωρίς εξαίρεση μάλιστα. 
5. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Έχει σημασία, όμως, ποιος το λέει. Δηλαδή, πόσο αξιόπιστος είναι. Εσύ, ειδικά, δικαιούσαι το όσκαρ αναξιοπιστίας και μάλιστα εκτός συναγωνισμού. 
6. Ο Γιώργος Πέππας, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε κατά λέξη: «Ανδρέα, υπέγραψα μόλις είδα την δική σου υπογραφή από κάτω». Τον ευχαρίστησα, φυσικά, για την εκτίμηση που τρέφει στο πρόσωπό μου.
7. Το ΔΣ αποφάσισε να εκπροσωπηθεί η ΕΠΣΑΝΑ στη ΓΣ της ΕΠΟ από τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο. Αναλυτική συζήτηση για το τι θέση θα έπαιρνε η Ένωση, δεν έγινε ποτέ. Λευκή επιταγή, πάντως, δεν έχουμε δώσει σε κανέναν. 
8. Επειδή αφήνεις υπονοούμενα ότι δεν πολυπηγαίνω στα συμβούλια, έχω να σου πω, ότι στην επόμενη συνεδρίαση θα εισηγηθώ να προσληφθείς ως απουσιολόγος, οπότε θα αποκτήσεις θεσμικό ρόλο και θα κάνεις τη δουλειά σου καλύτερα (αυτήν που ξέρεις να κάνεις χρόνια τώρα, να ρουφιανεύεις). 
9. Σαράντα χρόνια στο επάγγελμα, δεν έχεις μάθει ελληνικά. Για να καταλάβει κανείς τι γράφεις, χρειάζεται να ξέρει κωδικό, για να κάνει αποκρυπτογράφηση…
10. Αναφέρεις για συναντήσεις με μεγάλη βεβαιότητα, ανάλογη με αυτήν που ισχυριζόσουν ότι πήγα σε ταβέρνα στη Φυλή. Σε ενημερώνω για να μην ψάχνεις, ότι την προηγουμένη του ραντεβού που επικαλείσαι, είχα την χαρά να συνομιλήσω με τον πρωταθλητή Ευρώπης Άγγελο Χαριστέα (η συνέντευξή του δημοσιεύθηκε ολοσέλιδη στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» στις 4 Ιουλίου, επέτειο της κατάκτησης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2004, ενώ στην «ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» αυτή του Βασίλη Γκαγκάτση). Επίσης, την προπροηγούμενη, πήγα στον ΣΕΓΑΣ και πήρα συνέντευξη από τον πρόεδρο Κώστα Παναγόπουλο, ιδιοκτήτη της γνωστής εταιρείας δημοσκοπήσεων ΑΛΚΟ. Λίγο πριν ή λίγο μετά, πήρα συνεντεύξεις από την πρωταθλήτρια Ευρώπης και κόσμου στο τζούντο Ιουλιέτα Μπουκουβάλα, την Ολυμπιονίκη Βάσω Βουγιούκα, την «ντάμα σπαθί» του ελληνικού αθλητισμού, τον Μεσογειονίκη Κώστα Μπανιώτη, που πήδησε πρόσφατα 2.34μ. στο ύψος και είναι μεγάλη ελπίδα μας για μετάλλιο το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου της Μόσχας (10-18 Αυγούστου), τον Κώστα Δουβαλίδη, που κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ στα 110μ. εμπόδια, ακόμη πιο παλιά από τον Γιάννη Ιωαννίδη, πριν εγκαταλείψει το υπουργικό γραφείο, το Νίκο Αναστόπουλο, τον μεγάλο κοντό του ελληνικού ποδοσφαίρου και τόσους άλλους, που δεν θυμάμαι τώρα. Εσύ πες μας τι έχεις κάνεις, πέρα από ρουφιανιές και να ανακατώνεις τους χώρους με τους οποίους ασχολείσαι;
Βαγγέλη, επειδή σ’ αρέσουν οι «λεπτομέρειες», γιατί δεν τις λες όλες; Εκείνα τα 10.000 ευρώ πριν τις εκλογές της ΕΠΟ, τελικά σε ποιανού τσέπη έχουν μπει»;
                                                                                                                Ανδρέας Μπέτσης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money