Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΡΗΣ



Περισσότεροι από 350 φίλοι του Κυανού Αστέρα Βάρης, έδωσαν το παρόν και πέρασαν μια μαγευτική καλοκαιρινή βραδιά την Παρασκευή 5/7, στον εξαιρετικό χώρο του Ιsland Residence, με πολλή συζήτηση, φαγητό, κρασί και χορό.

Όπως διαπιστώσαμε, στην γιορτή του Αστέρα για την άνοδο στην Γ’ εθνική, ήθελαν να παρευρίσκονται όλοι! Η κοινωνία της Βάρης τίμησε οικογενειακώς και μα ιδιαίτερο τρόπο τον σύλλογο και την διοίκησή του, κατακλύζοντας τον χώρο και κάνοντας παρέες που συζητούσαν όχι μόνο τα αθλητικά θέματα της περιοχής αλλά και τα αυτοδιοικητικά, αφού ήταν εκεί ο δήμαρχος των «3Β» Σπύρος Πανάς και τα περισσότερα μέλη του δημοτικού συμβουλίου…

Η διοίκηση του Αστέρα ευχαρίστησε τους συμπολίτες και άλλους φίλους, που πήγαν στην εκδήλωση και συμμετείχαν στην χαρά της ομάδας για τον προβιβασμό της στην Γ’ εθνική. Η ζήτηση για προσκλήσεις ξεπέρασε κάθε προσδοκία! Ήταν τόσο μεγάλη, που οι προσκλήσεις εξαντλήθηκαν!

Η υπόσχεση των διοικούντων τον σύλλογο ήταν ότι θα κάνουν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν ώστε να προσφέρουν στον κόσμο αυτό κι άλλες χαρές στο μέλλον. 

* Στον αγωνιστικό τομέα, η διοίκηση του Αστέρα συμφώνησε με τον 26χρονο επιθετικό Φώτη Κουσιάκη, να παραμείνει στην ομάδα για μια ακόμη χρονιά. 
Μετά την παραμονή βασικών ποδοσφαιριστών του ρόστερ της ομάδας, ο Κυανός Αστέρας προχώρησε και στο μεταγραφικό παζάρι.
Αποκτήθηκε ο 27χρονος αμυντικός μέσος Σπύρος Μίχος, γιος του παλιού παίκτη και προπονητή Πέτρου Μίχου, με εμπειρία από επαγγελματικές κατηγορίες ως παίκτης των Αιγάλεω, Κερατσινίου, Αιολικού, Χαϊδαρίου, Θρασυβούλου. Αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τον Αστέρα. 


ΚΟΥΣΙΑΚΗΣ
ΜΙΧΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money