Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 2-1



Εκπληκτική και απροσδόκητη ήταν η νίκη του Εθνικού με 2-1 επί του φορμαρισμένου Παλληνιακού, στην εκπνοή του αγώνα της Νέας Μάκρης! Με παίκτη λιγότερο και τους φιλοξενούμενους σχεδόν συνέχεια στην επίθεση, οι γηπεδούχοι σημείωσαν στο 90’ γκολ με τον Γεωργάτο και πήραν τους 3 πολύτιμους βαθμούς.
Ο Εθνικός «μπλόκαρε» από την αρχή τον Βασιλό και ο Παλληνιακός αντιμετώπισε επιθετικό πρόβλημα. Πολύ περισσότερο που οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν (1-0) στο 20’ με κεφαλιά του Μαγκουσοχατζάκη, σε κτύπημα κόρνερ του Φυτιλή. Όμως στο 44’ ο Γεωργιάδης ισοφάρισε (1-1) με σουτ μέσα από την περιοχή, ύστερα από ωραία προσπάθεια του Κοβάνη. Νωρίτερα (30’) ο Μαγγίνας βγήκε μόνος του μπροστά στον Χριστοφιλέα αλλά έκανε σουτ άουτ!
Στο β’ ημίχρονο ο Παλληνιακός διατήρησε την υπεροχή στις κινήσεις αλλά έχασε σημαντικές ευκαιρίες να σκοράρει, κυρίως με τον Βασιλό, στο 60’ (μόνος του μπροστά στο αντίπαλο τέρμα έκανε σουτ άουτ) και στο 76’ (το πλασέ του απέκρουσε ο Καραλής). Μάλιστα, από το 75’ ο Εθνικός έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Χατζόπουλου με 2η κίτρινη κάρτα.
Οι γηπεδούχοι άφησαν χώρο στους φιλοξενούμενους κι έπαιζαν με αντεπιθέσεις. Σε 1-2 περιπτώσεις ο Χριστοφιλέας επενέβη αποφασιστικά.
Καθώς όλα έδειχναν ότι ο Παλληνιακός βρισκόταν πιο κοντά στο 2-1, στο 90’ ο νεαρός Κότσι πραγματοποίησε εξαιρετική ατομική ενέργεια, εξουδετέρωσε ακόμη και την αντίσταση του τερματοφύλακα και πάσαρε στον επερχόμενο Γεωργάτο, ο οποίος απλά την έσπρωξε στα δίχτυα (2-1)…
Ο Εθνικός είχε να πάρει βαθμό από την 10η αγωνιστική (4-4 με τον Πρωτέα) και ο Παλληνιακός από την ίδια αγωνιστική είχε να ηττηθεί (0-1 από τον Άρη Βούλας)!
Πολύ καλοί οι διαιτητές Αντ. Βλάχος – Κυριακόπουλος, Κάλλης.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Καραλής, Ζούρος, Μαγκουσοχατζάκης, Χρ. Αηδόνης (46' Ελευθερίου), Κοκίνι, Βιβικίδης, Κότσι, Κωνσταντόπουλος, Φυτιλής (85’ Αγκαλίου), Μαγγίνας (70’ Γεωργάτος), Χατζόπουλος.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Μπούρας, Κούσης, Αλβανός, Πανακούλιας, Καλούδης, Δαραμούσκας (77' Μπλιάμπλιας), Κούνας (77' Μπερέτης), Βασιλός, Γεωργιάδης (56’ Σιάσιος), Κοβάνης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money