Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 1–2


Φάση από την συνάντηση του α' γύρου


Καλύτερος σχεδόν σε όλο το παιχνίδι ο Παλληνιακός, νίκησε στην Αγία Άννα τον Νικολακάκη με 2-1. Παρά τις απουσίες του, ο Παλληνιακός έδειξε στοιχεία καλής ομάδας ενώ ο Νικολακάκης ήταν μέτριος παρ' ότι παρουσίασε και νέο μεταγραφικό απόκτημα (μετά τον Συγγελάκη), τον Βουγιούκα, ο οποίος όμως δεν φάνηκε έτοιμος να βοηθήσει ακόμη…
Και τα 3 τέρματα του αγώνα επετεύχθησαν στο πρώτο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 2-0 με ισάριθμα γκολ του Βασιλού. Το 1-0 στο 18’ με κεφαλιά ύστερα από σέντρα και το 2-0 στο 25’ με πλασέ ύστερα από κάθετη μπαλλιά του Κοβάνη. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στις καθυστερήσεις του α’ μέρους (47’) με δυνατό σουτ εκτός περιοχής του Νίκα (1-2).
Στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έχασαν δύο κλασσικές ευκαιρίες με τον Βασιλό και τον Σιάσιο. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές ευκαιρίες αλλά γενικά ήταν ακίνδυνοι επιθετικά.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία (Αντιπαριώτης – Ντόστης, Πολυδωρόπουλος).
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Παπαδόπουλος, Κωσταντόπουλος, Νίκας, Πτερούντιος, Συγγελάκης, Ανδρεάδης, Τσοπανάκος (52' Δαμιανίδης), Τέρζιεφ, Καβάσης (85’ Μουκάνης), Βουγιούκας (73' Κοκόλης), Λαζαρίδης.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Κούσης, Τσανακτσής, Κοκκινάκης, Πανακούλιας, Μπούρας, Σιάσιος, Δαραμούσκας (89’ Δημητρακάκης), Βασιλός (90' Κούνας), Μπερέτης, Κοβάνης (66’ Γεωργιάδης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money