Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Β2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 12ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ-ΑΝΟΙΞΗ 1-0: Το μοναδικό γκολ της συνάντησης από τον Πούλο


ΚΟΥΒΑΡΑΣ – ΣΥΚΑΜΙΝΟ 4–0
Ύστερα από ένα ημίχρονο χωρίς τέρματα, ο Κουβαράς βρήκε τον τρόπο να σκοράρει 4 φορές στο β’ μέρος και να νικήσει τελικά εύκολα το Συκάμινο με 4-0. Εντύπωση προκάλεσε η αλλαγή δύο νεαρών παικτών του Συκαμίνου στο ημίχρονο, που άλλαξε όλη την δομή παιχνιδιού των φιλοξενουμένων! Σκόρερς αναδείχθηκαν οι Λιάπης (50’), Αντ. Κερμέζο (60’ και 75’), Αλεξίου (65’).
Διαιτητές: Απ. Παπαδόπουλος – Κυριακόπουλος, Μπουξμπάουμ.

ΑΡΤΕΜΙΣ – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 2–4
Θρίαμβος του Παθιακάκη, που πέρασε πρώτος στην βαθμολογία του ομίλου του! Η γηπεδούχος Άρτεμις δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις ανάγκες του παιχνιδιού. Έγινε πολύ δυνατό ματς, σε φίλαθλα πλαίσια και η συμπεριφορά των γηπεδούχων στο τέλος προς τους φιλοξενούμενους ήταν εξαιρετική παρά την ήττα που υπέστησαν…
Η Άρτεμις προηγήθηκε νωρίς στο α’ ημίχρονο 1-0 με σκόρερ τον Μητσιώνη και αμέσως μετά έχασε σημαντική ευκαιρία να πετύχει το 2-0!
Ο Παθιακάκης ισοφάρισε 1-1 στο 27’ με πλασέ του Μπάσολι, που πήρε την μπάλλα από κάθετη πάσα του Ντρένοβα. Ακριβώς στην λήξη του ημιχρόνου (45’), οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν το 1-2 μετά από γύρισμα του Μπάσολι στον Τσιούμα και προβολή του τελευταίου!
Οι γηπεδούχοι πίεσαν στο β’ μέρος αλλά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Αντίθετα, οι αντεπιθέσεις των φιλοξενουμένων είχαν αποτέλεσμα στο 65’, όταν ο Ντρένοβα κτύπησε φάουλ από πλάγια θέση, σαν κοντινό κόρνερ, και ο Μέρο με κεφαλιά έκανε το 1-3.
Στο 80’ ο Μητσιώνης κέρδισε πέναλτυ, που εκτέλεσε εύστοχα ο Βασιλείου και μείωσε σε 2-3 το σκορ. Όμως, ο Παθιακάκης δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης και πίεσε την Αρτέμιδα «ψηλά». Έτσι, στο 83’ ο Καββαθάς έχασε τον έλεγχο της μπάλλας και ο «πανταχού παρών» Μπάσολι την έκλεψε και με δυνατό πλασέ ξεπέρασε και την αντίδραση του Κατσή, γράφοντας το τελικό 2-4!
Διαιτητές: Δραγάτης, Παπαδιώτης – Μακρής.
ΑΡΤΕΜΙΣ: Κατσής, Καββαθάς, Διαμάντης (70’ Σερμαγιάς), Βασιλείου, Στουραΐτης, Καρόκης, Δαρβής (53’ Βογιατζόγλου), Λένο, Τσούκα, Τσουκαλάς (65’ Γεωργίου), Μητσιώνης.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Σπανός, Μπαλωμένος, Βουρτσάνης, Κατσαντώνης, Κ. Τασιούδης, Ρόμπολας, Μπάσολι (85’ Γκέος), Γιώτης (51’ Μ. Τασιούδης), Τσιούμας (66’ Στέφας), Ντρένοβα, Μέρο.

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΑΝΟΙΞΗ 1–0
Με την παρουσία εκατοντάδων θεατών, ο καλός Σαρωνικός νίκησε 1-0 την εξαιρετική Άνοιξη. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν τόσο καλή απόδοση αλλά ήταν όσο καλοί χρειάσθηκε για να εξασφαλίσουν την νίκη. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν την καλύτερη εφετινή τους εμφάνιση. Ήταν όμως και πάλι αδύναμοι επιθετικά…
Με τον Σαρωνικό αγωνίσθηκε και τα 90’ λεπτά το νέο απόκτημα της ομάδας, ο Πούλος, ο οποίος πέτυχε και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με κεφαλιά στο 30’. Ήταν ένα γκολ πανέμορφο σε εκτέλεση και αποτέλεσμα εξαιρετικής συνεργασίας του Αλεξίου (έκανε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι), του Κάππου (βρήκε με κεφαλιά τον σκόρερ) και του Πούλου, που έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα (1-0).
Στο 86’ ο Ντεληφιλιππίδης (που αντικατέστησε στο 19’ τον τραυματισθέντα Γιομπάδαλη), υπέπεσε σε πέναλτυ, όταν αντί να κλωτσήσει την μπάλλα, κλώτσησε το κεφάλι του Τσαβδαρίδη και τον τραυμάτισε σοβαρά! Ο διαιτητής τον απέβαλε αμέσως, κι έδωσε πέναλτυ. Το παιχνίδι διεκόπη για 5’ λεπτά ώστε να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον Τσαβδαρίδη, ο οποίος τελικά αποχώρησε τραυματίας. Το πέναλτυ εκτέλεσε ο Αλεξίου αλλά ο Μουλάς απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ!
Με ανοχή στο σκληρό παιχνίδι οι διαιτητές Μανιώτης, Φαμέλης – Μπερέτας.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Καραλής, Νούρια, Μπούκης (62’ Ναυπλιώτης), Ζουμπουρλής, Κοντζιάς, Ι. Κετέογλου, Ζντράβα (81’ Μπανάι), Κάππος, Δάβαρης (73’ Τσαβδαρίδης), Αλεξίου, Πούλος.
ΑΝΟΙΞΗ: Μουλάς, Ζέγκος – Λακαφώσης, Κολώτας, Μαρκίδης, Αρτοποιάδης, Λιγωμένος, Μπουσδέκης, Βλάχος (61’ Δανίκας), Λαγαστής (82’ Καντιδάκης), Δαρζέντας, Γιομπάδαλης (19’ λ.τρ. Ντεληφιλιππίδης).

ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 4–1
Αν και προηγήθηκε 0-1 η Βουλιαγμένη, ο γηπεδούχος Αφιδναϊκός πέτυχε τελικά μεγάλη νίκη με 4-1! Το παιχνίδι ήταν δυνατό και ο Αφιδναϊκός πίεσε την Βουλιαγμένη σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα.
Το γκολ των φιλοξενουμένων σημείωσε στο 16’ με πλασέ ο Χάλαρης (0-1). Από εκεί και πέρα η Βουλιαγμένη «έσβησε μηχανές» και σιγά-σιγά ο Αφιδναϊκός πήρε εμφανή πρωτοβουλία στις κινήσεις και ισοφάρισε 1-1 στο 44’ με κεφαλιά του Γιάννη Νικολάου, ύστερα από κτύπημα φάουλ.
Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου (47’) έγινε το 2-1 από τον Σκέλλα και πριν αντιληφθούν οι φιλοξενούμενοι τι γινόταν, στο 55’ ο Κυριαζόπουλος υπέπεσε σε πέναλτυ αφού η μπάλλα κτύπησε στο δοκάρι της εστίας του (από γύρισμα αμυντικού προς τον τερματοφύλακά του)! Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Γ. Νικολάου (3-1). Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 78’ ο Ν. Γάγγας με κεφαλιά, μετά από κτύπημα φάουλ.
Καλοί οι διαιτητές Μανιώτης, Β. Τζαφόλιας – Μπουξμπάουμ.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ: Μορφονιός, Κουτσούκος, Καραμήτρος, Π. Νικολάου, Τσιούμας, Ζουβερέλλης, Ν. Γάγγας, Μ. Γκιόλα, Σκορδομπέκης (70’ Τάτσης), Ι. Νικολάου, Σκέλλας (81’ Δημόπουλος).
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Κατράνας, Κυριαζόπουλος, Καραμέτος (64’ Μισαηλίδης), Πάππα, Τσούνης, Χάλαρης, Παπανικολάου (46’ Λιόλιος), Μπεκιάι, Προβίδας (70’ Τσάλλε), Μπάμπα, Μάστορας.

ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ – ΚΑΛΥΒΙΑ 2–5
Τα Καλύβια επέστρεψαν στις νίκες με εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη (5-2) επί του Μαύρου Αετού στο Πολυδένδρι.
Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, με αποτέλεσμα να προηγηθούν 5-0 στο 47’ με τέρματα των Γκίνη (8’ και 51’), Χρ. Μπούτση (30’), Δ. Οικονομίδη (45’) και Καρελιώτη (47’).
Οι γηπεδούχοι, που προέρχονταν από δύο νίκες και ήλπιζαν σε κάτι καλύτερο, μείωσαν με τον Θ. Βασιλάκο (56’) και τον Τριανταφύλλου (74’) με κτύπημα φάουλ για το τελικό 2-5!
Χωρίς προβλήματα οι διαιτητές Χριστοδούλου, Κάλλης – Βάλλας.
Μ. ΑΕΤΟΣ: Σπυρ. Βασιλάκος, Βρέττο, Λόης (57’ Παρδάλης), Καμάρας, Τσεβάς, Άλι (71’ Π. Μάζης), Τζίκα, Σταμ. Βασιλάκος, Θ. Βασιλάκος, Τριανταφύλλου, Τοτόμης.
ΚΑΛΥΒΙΑ: Παπαβασιλείου (76΄ Κόλλιας), Πετούρης, Μιλούκα, Χριστόπουλος (71’ Βασ. Μπούτσης), Κοτλίδας, Χρ. Μπούτσης, Δέδες, Χασουράκης, Γκίνης, Δ. Οικονομίδης (65’ Αντ. Οικονομίδης), Καρελιώτης.

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ – ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ 2–0
Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του σημείωσε το Καπανδρίτι αφού επικράτησε γηπεδούχο με 2-0 του Φοίβου Βάρης. Ήταν ένα πολύ ήρεμο παιχνίδι χωρίς πολλές συγκινήσεις, στο οποίο νίκησε καθαρά η καλύτερη ομάδα. Μόλις στο 5’ ο Ν. Μελίρας άνοιξε το σκορ (1-0). Το τελικό 2-0 πέτυχε ο Αλιάι στο 25᾿.
Εύκολο παιχνίδι για τους διαιτητές (Ανδρ. Βλάχος, Παπαδιώτης – Τσαλίκογλου).
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Αργυρόπουλος, Κουτρώνας, Αλιάι, Σίνας, Πέτρου, Σίνγκ, Σπ. Τσαλίδης (85’ Μ. Τσαλίδης), Αθανασόπουλος (80’ Σωτήρχος), Μελίρας, Καραμπιτιάνης, Βελτανιώτης (70’ Μπυρώσης).
ΦΟΙΒΟΣ: Ζαγοριανάκος, Ζέρβας, Πατρίκιος, Σώκος, Μηλιαράκης, Ο. Παρόλας, Μανδυλάρης (51’ Γιουλάτος), Γεωργιάδης, Τσαλικάκης, Λάππας, Σιμόνι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money