Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: «ΠΕΡΑΣΑΝ» ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ – ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΟΡΙΣΜΟΙ



Όλοι οι αξιολογημένοι διαιτητές και βοηθοί εθνικών κατηγοριών από την Ανατολική Αττική (ΕΠΣΑΝΑ), «πέρασαν» τα χειμερινά τεστ που έγιναν στο Σχηματάρι Βοιωτίας, την Τετάρτη και Πέμπτη (15 και 16 Ιανουαρίου) από την ΚΕΔ/ΕΠΟ. Ιδιαίτερα ικανοποιημένος έμεινε ο υπεύθυνος των ορισμών σε αγώνες νοτίων ομίλων Β’ και Γ’ εθνικής Γιάννης Τσαχειλίδης.
Ακολούθησαν μαθήματα από τα μέλη και τους συνεργάτες της ΚΕΔ, με την εποπτεία του υπεύθυνου εκπαίδευσης Θανάση Μπριάκου. Την δεύτερη ημέρα των αγωνιστικών τεστ στο Σχηματάρι, η ΚΕΔ ολοκλήρωσε το πρόγραμμά της, με ενημέρωση για τις υποχρεώσεις που απορρέουν από την σύμβαση της ΕΠΟ με την ΟΥΕΦΑ. Επίσης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τις Επιτροπές Διαιτησίας των Ενώσεων, στην οποία ο Γιώργος Δούρος μίλησε για την συνεργασία ΚΕΔ/ΕΠΟ και ΕΔ Ενώσεων.
Αμέσως μετά, ανακοινώθηκαν οι ορισμοί διαιτητών στην Β’ και Γ’ εθνική. Λόγω της αργοπορίας της ΕΠΟ στην ανακοίνωση των ορισμών για το Σαββατοκύριακο, ο ορισμός των διαιτητών για τους αγώνες των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΑΝΑ από την Επιτροπή Διαιτησίας, θα γίνει σήμερα Παρασκευή 17/1.   


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money