Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

ΕΚΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ Ο Γ. ΦΛΑΜΠΟΥΡΗΣ!




Φωνές, άκρατος εκνευρισμός, βρισιές, ακόμη και λιποθυμικά συμπτώματα, είχαμε μετά το τέλος της συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ, το βράδυ της Δευτέρας 13/1 στα γραφεία της Ένωσης! Βασική αιτία αποτέλεσε η αντικατάσταση του Γιώργου Φλαμπούρη από την θέση του ταμία (την κατέλαβε ο Γιώργος Νικολάου), την οποία (θέση) φαίνεται ότι ο ίδιος θεωρούσε δεδομένη (δηλαδή δική του) για όλη την θητεία της συγκεκριμένης διοίκησης και δεν ήθελε να δεχθεί το αποτέλεσμα (6-4 εις βάρος του) της ψηφοφορίας!
Το «κρυφτούλι» που έπαιζε τελευταία στις αποφάσεις του Δ.Σ. ο παλιός κι έμπειρος παράγοντας, δεν του βγήκαν σε καλό… Άλλωστε, η παράλληλη –κατ’ εμάς ηθικά ασυμβίβαστη– ιδιότητα του προέδρου του συλλόγου του Αθηναϊκού (!), βάρυνε στα μείον της παρουσίας του κ. Φλαμπούρη στο προεδρείο της Ένωσης. Ακόμη, δεν θέλησε ποτέ να αποδεχθεί την προεκλογική δέσμευση της παράταξης απ’ την οποία προήλθαν οι περισσότεροι εκλεγέντες στο νέο Δ.Σ. για διατήρηση καλών σχέσεων μεταξύ Ενώσεως και Συνδέσμου Διαιτητών.
Είναι γνωστό ότι ο Γ. Φλαμπούρης είχε δηλώσει ρητά και δημόσια, πως επρόκειτο να αποσυρθεί από τα κοινά της ΕΠΣΑΝΑ, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου έτους της θητείας αυτού του διοικητικού συμβουλίου! Ήδη, διανύουμε το δεύτερο έτος αυτής της θητείας.
Περίεργη, εξάλλου, ήταν η συμπεριφορά του προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Δημήτρη Δεστούνη, ο οποίος συγκινήθηκε υπερβολικά από τις εξελίξεις, αντέδρασε άκομψα και …λιποθύμησε, όπως λίγο αργότερα –εκτός αιθούσης– και ο Γ. Φλαμπούρης! Πάντως, δεν έγινε αντιληπτός ο λόγος της τόσο έντονης (και υβριστικής παράλληλα) αντίδρασης του κ. Δεστούνη.
Εκτός κλίματος βρέθηκε και ο β’ αντιπρόεδρος Σταύρος Χρυσάφης, ο οποίος καταφέρθηκε ονομαστικά εναντίον άλλων μελών του Δ.Σ. και φωνασκούσε, υποστηρίζοντας ότι μόνο οι εκλογές θα δώσουν λύση στο διοικητικό αδιέξοδο που μαστίζει την Ένωση! Δεν ανέφερε, όμως, αν είναι και ο ίδιος υπεύθυνος για το «αδιέξοδο», που αυτός και μερικοί φίλοι του (μακριά από την τρέχουσα πραγματικότητα) διακρίνουν…
Από την εξέλιξη των πραγμάτων, επιβεβαιώθηκε ότι τον πρώτο και τελευταίο λόγο στην διοίκηση της Ένωσης, διατηρεί ο πρόεδρος Γιώργος Παπαμακάριος, ο οποίος ακολουθεί αποφασιστικά ενιαία πολιτική έναντι των σωματείων–μελών της Ένωσης, ώστε να αποκτήσει επιτέλους η ΕΠΣΑΝΑ, ένα καλό όνομα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όποιος δεν συμβιβάζεται (ή διαφωνεί) με τις επιλογές του προέδρου, θέτει εαυτόν εκτός πλάνων διοίκησης. Γίνεται πλέον συνείδηση ότι στις δύσκολες στιγμές προέχει το συμφέρον της Ένωσης, των σωματείων και όχι κάθε μιας ξεχωριστής προσωπικότητας του χώρου!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money