Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΜΟ!



ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ-ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ: Φάση από την συνάντηση του α΄ γύρου

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο γήπεδο Καλάμου, στην διάρκεια και μετά την λήξη του αγώνα Αμφιάραου – Αετού Πικερμίου 0-2, για το πρωτάθλημα Γ’ κατηγορίας.
Ο Αετός σημείωσε τα τέρματα της νίκης του -ένα σε κάθε ημίχρονο- με προσπάθειες των Κονταρίνη και Μίχο.
Όμως, η συμπεριφορά των γηπεδούχων και του προπονητή τους προς τους φιλοξενούμενους, ήταν τουλάχιστον υπερβολικά σκληρή για ποδοσφαιρικό αγώνα!
Χαρακτηριστικά, παράγοντες του Αετού παραπονέθηκαν ότι «η κλωτσιά πήγε σύννεφο»… Γι’ αυτό άλλωστε απεβλήθη στο 50’ ο Σταμέλος, ο οποίος παράλληλα επιτέθηκε και γρονθοκόπησε εκτός φάσης αντίπαλο!
Με την λήξη του αγώνα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο κάποιοι οπαδοί του Αμφιάραου, κι ακολούθησε συμπλοκή με τους ποδοσφαιριστές του Αετού. Ο Σταμέλος, αν και είχε αποβληθεί, πήδηξε το προστατευτικό κιγκλίδωμα και όρμησε κτυπώντας με γροθιές όποιον έβρισκε μπροστά του! Επίσης, ο Ραδικόπουλος κτυπούσε επίσης με γροθιές, αντίπαλους παίκτες.
Ο Τσέρμος του Αετού ανταπέδωσε χυδαία βρισιά σε αντίπαλο και επιτέθηκε να τον κτυπήσει.
Τέλος, ο προπονητής του Αμφιάραου Δημήτρης Μαργιέτας, αφού καθύβρισε όλους τους παράγοντες των φιλοξενουμένων, μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών και συνεχάρη τους βοηθούς, αλλά στον διαιτητή είπε: «Είσαι απαράδεκτος. Δεν κάνεις για διαιτητής. Να κρεμάσεις την σφυρίχτρα σου»!
Ο διαιτητής Π. Στάσης και ο παρατηρητής Π. Καραγιώργος, αναφέρουν με λεπτομέρειες όλα τα γεγονότα στο φύλλο αγώνα και την έκθεση παρατηρητή αγώνα.

* Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ανέφεραν ότι από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας, υπήρχε αναταραχή στους κόλπους της ομάδας του Καλάμου, με επεισόδια μεταξύ ποδοσφαιριστών και διοικητικών παραγόντων! Μάλιστα, οι γνωρίζοντες καλύτερα τα εσωτερικά του συλλόγου (συγχωριανοί τους), έμειναν έκπληκτοι από την συμπεριφορά κάποιων εξ αυτών!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money