Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 2–1


Στιγμιότυπο από τον αγώνα Μάχης-Γλυκών Νερών, του α' γύρου 


Εκπληκτική νίκη πέτυχαν τα Γλυκά Νερά στο γήπεδό τους επί της αρκετά καλής Μάχης Μαραθώνος με 2-1. Το ματς εξελίχθηκε αμφίρροπο και κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό! Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0 με κεφαλιά του Παναγόπουλου, ύστερα από κτύπημα κόρνερ του Κουτρουμάνου.
Ακολούθησε μεγάλο διάστημα παιχνιδιού με εναλλασσόμενη υπεροχή, μέχρι το 76’ που οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν 1-1 με έξοχο πλασέ του Νταή. Είχε ήδη αποβληθεί στο 66’ με 2η κίτρινη κάρτα ο Χ. Αντωνόπουλος και η Μάχη εκμεταλλεύθηκε την έλλειψη που παρουσίασαν τα Γλυκά Νερά…
Το ματς «άνοιξε» για τα καλά μετά το 1-1 και οι ευκαιρίες διαδέχονταν η μία την άλλη. Δύο καλά σουτ του Παπαδόπουλου, απέκρουσε με ετοιμότητα ο Τσούκας και στο 80’ ο Κουτρουμάνος πέτυχε γκολ, που ακυρώθηκε σωστά ως οφ-σάιντ.
Κι ενώ οι φιλοξενούμενοι έδειχναν καλύτεροι και πιο κοντά σε δεύτερο γκολ, οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο 89’ να σκοράρουν με κοντινό πλασέ του Μουτζακά, ύστερα από ασθενή απόκρουση του Τσούνη σε κεφαλιά του Αναστασάκη (2-1).
Την νίκη των γηπεδούχων «κράτησε» στο 90’ ο Τσούκας, ο οποίος απέκρουσε «άπιαστο» ευθύβολο σουτ από την μικρή περιοχή του Νταή. Έσωσε σίγουρο γκολ!
Εξαιρετική η διαιτησία (Ζαχαρόπουλος – Πολυχρονιάδης, Απ. Παπαδόπουλος).
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Καγιώργης (67' Φ. Αντωνόπουλος), Χ. Αντωνόπουλος, Λάβδας, Αναστασάκης, Γιαννούλης, Καραμανίδης (82' Θεοφάνους), Νάνος, Μουτζακάς, Κουτρουμάνος (90' Πίνο), Παναγόπουλος.
ΜΑΧΗ: Τσούνης, Κατούντας (83' Χατζηπέτρος), Τσέλα, Πάσσαρης, Καρακοζίδης, Καραλής, Μπούκουρι (72' Παιδής), Νταής, Σένε, Μίχας (90' Κληρονόμος), Παπαδόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money