Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: ΝΕΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ



Αρκετές μετακινήσεις παικτών έγιναν τις τελευταίες ημέρες. Αύριο 31/1 τελειώνει η περίοδος των μεταγραφών. Κάποιες που πληροφορηθήκαμε, σας μεταφέρουμε παρακάτω:
* Το Κορωπί απέκτησε από την ομάδα Κ-20 του Ατρομήτου Περιστερίου, μέχρι το τέλος της εφετινής αγωνιστικής περιόδου, τον νεαρό επιθετικό Παναγιώτη Μαθιόπουλο.
* Ο Άρης Βούλας απέκτησε από τον Αστέρα Βάρης τον 23χρονο μεσοεπιθετικό Γιώργο Καρδαμίτση και από τον Ολυμπιακό Λαυρίου τον 21 ετών μέσο Κώστα Πάλλη.
* Στον Εθνικό Ν. Μάκρης επέστρεψε ο 32χρονος επιθετικός Νίκος Χατζηλίας, που έπαιζε στην Μάχη Μαραθώνος και παλαιότερα στην Θύελλα. Επίσης, αποκτήθηκε ο αμυντικός χαφ της Θύελλας Γιώργος Στάφα ενώ έχασε για το επόμενο διάστημα τον 25χρονο αμυντικό Μάριο Αγκαλίου, που υποφέρει από ρήξη χιαστών και θα υποβληθεί σε εγχείρηση.
* Ο Πρωτέας απέκτησε από τον Ολυμπιακό Λαυρίου τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό Βασίλη Μπεργιάννη, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
* Τα Καλύβια πήραν από τον Ολυμπιακό Λαυρίου μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι, τον 21χρονο εξελίξιμο μπακ–χαφ Τίμο Τσομπανάκη (γιο του προπονητή Γιώργου Τσομπανάκη) και τον βετεράνο αμυντικό Νίκο Σκιαδά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money