Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΚΟΙΝΗ ΕΝΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙ ΚΑΙ ΑΗΤΤΗΤΟ!




Το Κρυονέρι και ο Αήττητος Σπάτων αποφάσισαν να κάνουν από κοινού ένσταση για κακή εφαρμογή κανονισμού στην διακοπή του μεταξύ τους αγώνα, της περασμένης Κυριακής 26/1, στο γήπεδο Κρυονερίου.
Επέλεξαν, μάλιστα, κοινό δικηγόρο τον κ. Γιάννη Καραμηνά, προκειμένου να στηρίξει νομικά τις απόψεις τους.
Η έλλειψη Αστυνομικής δύναμης για την επιβολή της τάξης και η δημιουργία εκτεταμένων επεισοδίων που δυσφήμησαν το ποδόσφαιρο, ήταν οι ουσιαστικοί λόγοι της διακοπής του αγώνα στο 20ό λεπτό, κι ενώ δεν υπήρχε σκορ (0-0).
Η ετσιθελική παρουσία «οργανωμένων» οπαδών του Αήττητου στην εξέδρα του γηπέδου Κρυονερίου, δημιούργησε αφόρητη ένταση και κατέληξε στα θλιβερά επεισόδια…

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΗΤΤΗΤΟΥ
Με δήλωσή του στα «Νέα της ΕΠΣΑΝΑ», ο πρόεδρος του Αήττητου Σπάτων κ. Γιώργος Μαργέτης, αποδοκίμασε τα επεισόδια που δημιούργησαν οπαδοί από τα Σπάτα και κάλεσε όλους αυτούς τους «αυτόκλητους φίλους» της ομάδας, να σταματήσουν να ασχολούνται με τον Αήττητο.
«Παρακαλώ σημειώστε ότι η σημερινή διοίκηση του Αήττητου Σπάτων υπηρετεί το καλό ποδόσφαιρο και όσους το αγαπούν. Εμείς οι παλαιότεροι, μάθαμε να δίνουμε μαθήματα συμπεριφοράς και ευ αγωνίζεσθαι στους νέους. Γι’ αυτό δεν μπορούμε να δεχθούμε ενέργειες που δεν τιμούν αυτές τις αξίες, από συμπολίτες μας που δεν ελέγχονται. Αποδοκιμάζουμε κάθε τέτοια συμπεριφορά, που δεν υπηρετεί το ποδόσφαιρο της περιοχής μας ούτε την καλή αθλητική συμπεριφορά των Σπαταναίων φιλάθλων. Και αποκλείουμε από τις τάξεις μας κάθε συμπολίτη, που συμπεριφέρεται στον αθλητικό χώρο με το ένστικτο και όχι με την λογική του».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money