Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 1–1




Ανοικτό παιχνίδι και ισοπαλία, με αρκετές χαμένες ευκαιρίες κι από τις δύο πλευρές. Στην αρχή (10’) ο Άρης Βούλας με διπλή προσπάθεια του Λ. Μαντακίδη έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί καθώς η επέμβαση του Μαμάη ήταν σωτήρια. Μετά, η Σταμάτα πήρε πρωτοβουλία κι έφθασε κοντά στο γκολ στο 18’ με δυνατό σουτ του Μπερμπάντη, που έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι του Μάρκου. Επίσης, στο 25’ ο Διακρούσης και ο Μάρκου έσωσαν την εστία τους από τελική προσπάθεια του Μπερμπάντη, που είχε …κέφια!
Στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και κατάφεραν να προηγηθούν (0-1) στο 65’ με σουτ του Παπαγεωργίου, ύστερα από ασταθή απόκρουση της άμυνας. Είχαν όμως την ατυχία να μείνουν 10, λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Αντάρτη στο 74’.
Η αριθμητική υπεροχή των γηπεδούχων απέκτησε ουσία στο 82’, όταν η Σταμάτα ισοφάρισε (1-1) με γκολ του Κ. Τσεβά, ο οποίος αν και πεσμένος στο έδαφος, εκμεταλλεύθηκε το αποτέλεσμα κόντρας που είχε με τον Διακρούση, κι έσπρωξε την μπάλλα στα δίχτυα!
Διαιτητές: Παπάζογλου – Μήταρης, Δ. Τζαφόλιας.
ΣΤΑΜΑΤΑ: Μαμάης, Μαυρίδης, Δημητρίου (59’ Λέκκας), Μπόρας, Κοτροζίνης, Πλεμμένος, Κουκάι (46’ Καλλέρης), Μπενετάτος (59’ Καλογήρου), Μπερμπάντης, Χ. Τσεβάς, Κ. Τσεβάς.
ΑΡΗΣ: Μάρκου, Ταγκούλης, Αντάρτης, Σιδερόπουλος, Διακρούσης, Τσιαγκάνης, Βεϊζάι (90’ Κανέλλος), Χρυσοσπάθης, Παπαγεωργίου, Π. Μαντακίδης (85’ Κωστόπουλος), Λ. Μαντακίδης (74’ Διγενής).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money