Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Β1: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 10ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



Στιγμιότυπο από την πρόσφατη αναμέτρηση Κρυονερίου - Ωρωπού 2-0

ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ 2-0
Χωρίς να ικανοποιήσει, το Κρυονέρι νίκησε 2-0 στο γήπεδό του τον Προφήτη Ηλία, που έδειξε στοιχεία βελτίωσης. Το πρωτοπόρο στον όμιλό του Κρυονέρι δεν είχε ρυθμὀ στο παιχνίδι του αλλά είχε την απαραίτητη σοβαρότητα απέναντι σ’ ένα μέτριο αντίπαλο. Μετά το ισόπαλο 0-0 α’ ημίχρονο, ήλθε στις αρχές του β’ μἐρους το 1-0 με δυνατό σουτ του Σάββα Δεσύλλα. Μετά από λίγα λεπτά παιχνιδιού, γύρω στο 56’, ο νεοεισελθών Γιώργος Πίστας πέτυχε το 2-0.
Διαιτητές: Παπάζογλου – Μαραγκού, Γκόντα.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Ζεϊμπέκος, Δ. Δεσύλλας, Ε. Κολώτας, Κανταρέλλης, Γιαλαμάς, Σ. Δεσύλλας, Βλαχάκης, Χρυσικόπουλος (51’ Πίστας), Γ. Θανασούλης (67’ Σονίδης), Κεφάλας (26’ Χουζούρης), Οσμανάι.
ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑΣ: Χατζημερκούρης, Μωρακέας-Δασκαλάκης (81’ Σταυρινός), Σαριδάκης, Tούσα, Πετρογιώργος, Tοζάλλι, Σταύρου, Διαμαντής (77’ Μπρεγιάννης), Λόκου, Καραγιώργος, Τσιακάρας (79’ Μοιρασγεντής).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΓΕΡΑΚΑΣ 1-0
Ο Γέρακας κέρδισε τις εντυπώσεις και ο Αχιλλέας κέρδισε το ματς! Χωρίς να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο, ο γηπεδούχος Αχιλλέας κατάφερε να σημειώσει γκολ με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ (χέρι εντός περιοχής του Καυγά) του Κουβέλη στο 75’ και να νικήσει 1-0. Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν τις προϋποθέσεις τουλάχιστον για ισόπαλο αποτέλεσμα αλλά ο Χρυσανθόπουλος έχασε την καλύτερη ευκαιρία να σκοράρει.
Διαιτητές: Απ. Παπαδόπουλος – Αντιπαριώτης, Κάλλης.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Σταυριανουδάκης, Ξύγκος, Χορμόβας (55’ Κουβέλης, 90’ Αγγελόπουλος), Τσαναχτσίδης, Μήλας, Γκέρτσος, Γκολόσι, Σκούταρης, Καρβούνης (80’ Κωστόπουλος), Τσάκαλος, Σταματόπουλος.
ΓΕΡΑΚΑΣ: Ψυχογιός, Τσιροζίδης (34’ Ματσούκας), Καραμολέγκος, Καυγάς, Γεωργόπουλος, Βλαχιώτης, Δεληβελιώτης (57’ Χρυσανθόπουλος), Βούρλας, Τοσσουνιάν, Πανόπουλος, Δημητριάδης.

ΑΥΛΩΝΑΣ – ΩΡΩΠΟΣ 1-3
Στο τοπικό ντέρμπυ του Αυλώνα, νικητής αναδείχθηκε ο καλύτερος Ωρωπός με 3-1. 
Το παιχνίδι ήταν ισόπαλο 1-1 στο ημίχρονο, με τέρματα από τον Ωρωπό στο 20’ με τον Κέβιν Σότα για το 1-0 και από τον Μιγκέλ Νάκαϊ στο 44’ από τον Αυλώνα για το 1-1. 
Το β’ ημίχρονο κύλησε με προσπάθειες των γηπεδούχων να επιτύχουν ό,τι καλύτερο μπορούσαν αλλά οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν δύο ακόμη γκολ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον έφηβο Αδάμ Κρομμύδα, ο οποίος σκοράρησε στο 50’ και στο 73’, διαμορφώνοντας το σκορ υπέρ τους σε 1-3, καθώς στο 75’ ο Τζιόμαλλος είχε δοκάρι με ψηλοκρεμαστό σουτ και ο Θεοδοσίου έχασε τετ-α-τετ με τον Νικολάου! 
Στο τέλος, ο Ωρωπός είχε την δυνατότητα να επιτύχει δύο ακόμη τέρματα…
Διαιτητές: Μαργαρίτης – Ντόστης, Στάσης.  
ΑΥΛΩΝΑΣ: Καλέμης, Ι. Νάνος (65’ Τζιόμαλλος), Ευάγ. Πάντος (46’ Αναγνωστόπουλος), Σ. Πάντος, Δ. Στεφανής, Ελευθεριάδης, Μπίζας, Σκεντούλι, Θεοδοσίου, Γ. Νάνος, Ελ. Πάντος (25’ Νακάι). 
ΩΡΩΠΟΣ: Νικολάου, Αποστολάκης, Μηλακώτης, Γκλιάτης, Λάμπρου, Αμπάζι, Κ. Σότα, Στ. Μήτρου, Κρομμύδας (68’ Μέγας), Βολιώτης (88’ Ε. Στεφανή), Παπαγεωργίου. 
*Η διοίκηση του Π.Α.Σ. Ωρωπός ευχαρίστησε δημόσια τον πρόεδρο Αλέξη Πετρογιάννη, την διοίκηση, την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Αυλώνος, για την άψογη φιλοξενία και την πραγματικά φιλική ατμόσφαιρα που επικράτησε καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα! Ο ΠΑΣ υποσχέθηκε να ανταποδώσει στο παιχνίδι του β’ γύρου! «Με την άψογη συνεργασία και την αλληλοκάλυψη των ομάδων του δήμου Ωρωπόυ, μπορούμε να ελπίζουμε στην δημιουργία μιας κοινής δυνατής ομάδας στην περιοχή που πραγματικά εμείς πιστεύουμε πως μπορεί να σταθεί πολύ ψηλά», καταλήγει η ανακοίνωση. 

ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ – ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ 1-0
Με αρκετές ελλείψεις στις συνθέσεις τους, οι δύο ομάδες έδειξαν ισοδύναμες. Χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν, κι εκεί που όλα έδειχναν ότι το ματς θα έληγε ισόπαλο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν με ψηλοκρεμαστό σουτ του Ποροτσίδη στο 85’ να σημειώσουν γκολ και να κατακτήσουν την σημαντική νίκη.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Δ. Τζαφόλιας, Φαμέλης.
ΝΙΚΗ: Κατσέρης, Ιωαννίδης, Μηλιώτης, Μπιτάκος, Πλατσιώτας, Παναγιωτίδης (88’ Μούρης), Λιβαθινός, Κιούρκος, Ποροτσίδης, Χ. Μπέτσης (80’ Τσίγκος), Παππάς (65’ Πιπέρας).
ΡΑΜΝΟΥΣ: Δεληπουτουλούδης, Ζούπα, Βλασσόπουλος, Ντούρας, Γ. Μουρίκης, Γκίκας, Ραπτογιάννης (76’ Αμάτι), Κόλλιας, Μητρεβόλης (41’ Σαμανίδης), Μήτσης, Τζούτζι (83’ Α. Μουρίκης).

ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΜΥΝΑ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 0–2
Ο Διόνυσος έπαιξε για το αποτέλεσμα και το πήρε (2-0). Νίκησε στην Ανθούσα, την μέτρια γηπεδούχο ομάδα των Νικητών. Κακός ποιοτικά αγώνας, με πολλά λάθη κι από τις δύο ομάδες. Σκόρερς αναδείχθηκαν οι Κωνσταντόπουλος στο 32’ και Μαρώλιας στο 65’ μετά από ολέθριο λάθος των αμυντικών που γύρισαν την μπάλλα στον …σκόρερ. Αυτός βγήκε τετ–α–τετ με τον τερματοφύλακα και σκόραρε.
Διαιτητές: Β. Γαλάνης – Δ. Τζαφόλιας, Μαγουλάκης. Εντύπωση στους θεατές προκάλεσε ο διαιτητής, ο οποίος έδινε «συμβουλές» στον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων να περιμένει χωρίς λόγο, γεγονός που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες του πάγκου των γηπεδούχων… Επίσης, σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, «συμβούλευε τους παίκτες του Διονύσου πώς να μαρκάρουν χωρίς φάουλ! Όποτε ήθελε άφηνε πλεονέκτημα και σε δύο περιπτώσεις που υπήρχαν προϋποθέσεις για γκολ των Νικητών, σταμάτησε την φάση… Ήταν ανεκτικός στο αντιαθλητικό παιχνίδι του Διονύσου».
ΝΙΚΗΤΕΣ: Αναστασιάδης, Σαββίνος (60’ Κουλούντζος), Τσόκος, Παπαδόπουλος (60’ Σ. Δρόσος), Ξαγοράρης, Π. Αντωνόπουλος-Κακαράς, Ρωμαντζάς (41’ Μπλέτα), Καραμάνος, Ε. Αντωνόπουλος-Κακαράς, Χερμάρι, Ντόντι.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Βάγγερ, Χαρμπίλας, Τορλαχίδης, Μίσιος, Γκέσουρας, Ράλλης, Μαρώλιας (80’ Σπανουδάκης), Φαραντάκης, Χρας (63’ Στεφανίδης), Π. Δρόσος, Κωνσταντόπουλος (72’ Καρατσίκος).

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 2–1
Με νίκη ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το 2014 ο Αήττητος, καθώς επιβλήθηκε με 2-1 του Παμπαιανικού. Ο Παμπαιανικός, αν και αγωνίστηκε με πολλές ελλείψεις, ήταν καλύτερος στο α’ ημίχρονο, πίεσε τους γηπεδούχους σε όλο το γήπεδο, κι έκλεισε όλους τους διαδρόμους προς την εστία του Κασελούρη.
Στο 15’ ωραίο σουτ από πλάγια θέση του Γκόμπλια πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπλάνα και στο 23’ ο Λαλαούνης μετά από ωραία πάσα του Ντούλα έφυγε στην κόντρα, όμως ο Μπλάνας τον πρόλαβε και τον έκοψε, πέφτοντας με αυτοθυσία στα πόδια του.
Στο 29’ ο Γουλέτας έβγαλε ωραία σέντρα και ο Κουλοχέρης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ και στο 33’ πάλι ο Κουλοχέρης συνδυάστηκε με τον Γουλέτα, ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο του Κασελούρη.
Στο 42’ μετά ωραίο συνδυασμό Κατσαρού – Ντούλα - Μυρτάι, ο Ντούλας πάσαρε στον Μυρτάι, ο οποίος σούταρε και έστειλε την μπάλλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μπλάνα.
Το β’ ημίχρονο άρχισε με γκολ για τον Αήττητο (46’), όταν ο Γουλέτας εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλλα δεν απομακρύνθηκε και στρώθηκε στον Καδίτη, ο οποίος με σουτ έγραψε το 1-0. Στο 57’ είχαμε διακοπή του αγώνα για 10’ λεπτά, επειδή τραυματίστηκε σοβαρά στον αστράγαλο ο Γουλέτας και αποχώρησε με ασθενοφόρο από το γήπεδο, κάτω από τα χειροκροτήματα των φιλάθλων και των δύο ομάδων.
Στο 59’ ο Παπαδάς με σουτ από την μικρή περιοχή πέτυχε το 2-0.
Στο 63’ ο Σέλβια πάσαρε στον Ντούλα, ο οποίος με σουτ από την μικρή περιοχή σημείωσε το 2-1. Στο 68’ ο Κατσαρός έβγαλε σέντρα και ο Σέλβια με σουτ έστειλε την μπάλλα στο κάθετο δοκάρι του Μπλάνα.
Στο 70’ απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Μασκλαβάνος.
Διαιτητές: Λάμπρος – Μήταρης, Κυριακόπουλος.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Μπλάνας, Α. Φράγκος, Λύγκος, Καδίτης, Μωυσιάδης, Κολάγκι, Κουλοχέρης, Κ. Φράγκος (46’ Παργιανός), Παπαδάς (69’ Παναγόπουλος), Γουλέτας (61’ λ.τρ. Λάππας), Μασκλαβάνος.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Κασελούρης, Κρητικός, Κονδύλης, Οικονομίδης (78’ Ζάχαρης), Παπανίκου, Γκόμπλιας, Κατσαρός (85’ λ.τρ. Αντωνόπουλος), Λαλαούνης (46’ λ.τρ. Σέλβια), Ντούλας, Στασινούλιας, Μυρτάι.
* Το Δ.Σ. του Παμπαιανικού με ανακοίνωσή του ευχαρίστησε την ομάδα του Αήττητου Σπάτων για την άψογη φιλοξενία της και υποσχέθηκε να την ανταποδώσει στον αγώνα του β’ γύρου. Επίσης, ευχήθηκε στον τραυματισθέντα ποδοσφαιριστή Γουλέτα, καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στις δραστηριότητες της ομάδας του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money