Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 1–1





Αγχωμένοι παρουσιάσθηκαν οι αντίπαλοι και η ισοπαλία μάλλον ήταν το πιο ταιριαστό αποτέλεσμα των προσπαθειών τους. Πιο επιθετικός εμφανίσθηκε στην αρχή ο φιλοξενούμενος Νικολακάκης, (που είχε και νέα πρόσωπα στην σύνθεσή του, τον τερματοφύλακα Θεοφανίδη και τον μεσοεπιθετικό Μπριάνα). Έχασε 1-2 ευκαιρίες να προηγηθεί μέχρι το 25’ και στο 35’ τα κατάφερε, όταν το σουτ του Τσοπανάκου κτύπησε με πάταγο στο κάθετο δοκάρι του Γιαλεσάκη και στην επιστροφή της μπάλλας ο Καβάσης με νέο δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα (0-1).
Οι γηπεδούχοι κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για να βρουν κάποιο ρυθμό στο παιχνίδι τους. Στο β’ ημίχρονο η υπεροχή ήταν μοιρασμένη, αλλά στο 71’ ο Τσικριτέας ισοφάρισε 1-1 με απευθείας κτύπημα φάουλ στο «Γ» της εστίας του Θεοφανίδη. Κάποιες ακόμη ενέργειες για επίτευξη δεύτερου τέρματος –κι από τις δύο πλευρές– δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα.
Σημειωτέον ότι ο προπονητής του Νικολακάκη Κώστας Βρεττός, ήταν τιμωρημένος και καθοδηγούσε την ομάδα του από την εξέδρα.
Πολύ καλή η διαιτησία (Ζαχαρόπουλος – Κάλλης, Φαμέλης).
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Γιαλεσάκης, Τσουκαλάς, Χριστόπουλος, Ντάσκαρης, Τσιριγώτης, Παπαβασιλείου, Σταύρακας, Βεντούρης (80' Πλακάς), Κλης, Δούβος, Τσικριτέας.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Θεοφανίδης, Κωνσταντόπουλος, Μπριάνας (55' λ.τρ. Μπάστας, 84' Σπυρίδης), Πτερούντιος, Τσαπανίδης, Ανδρεάδης, Λαζαρίδης, Τέρζιεφ (89' Βουγιούκας), Καβάσης, Τσοπανάκος, Δαμιανίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money