Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Β2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 11ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



ΑΡΤΕΜΙΣ – ΚΑΛΥΒΙΑ 0–0
Αμφίρροπο και δυνατό παιχνίδι, που ήθελαν νίκη και οι δύο ομάδες. Η Άρτεμις μόλις στο 2’ έχασε καλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Τσούκα και στο 39’ τα Καλύβια ζήτησαν πέναλτυ όταν ο Χριστόπουλος διαμαρτυρήθηκε για φάουλ εις βάρος του εντός περιοχής. 
Την μεγαλύτερη ευκαιρία είχε ο Τσούκα στο 50’, που έφυγε από κάθετη μπαλλιά μόνος του (άφησε πίσω στο σπριντ τους αμυντικούς) αλλά το πλασέ του, έστειλε την μπάλλα στο κάθετο δοκάρι του Παπαβασιλείου!
Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 63’ με κεφαλιά του Δ. Οικονομίδη που απέκρουσε φανταστικά ο Κατσής. Στην άλλη πλευρά του γηπέδου, ο Παπαβασιλείου στο 78’ απέκρουσε εξίσου εντυπωσιακά, σουτ του Διαμάντη. Τελευταία καλή φάση στο 84’, με σουτ του Χασουράκη από καλή θέση, άουτ!
Πολύ καλός ο διαιτητής Αντ. Βλάχος και οι βοηθοί Δ. Τζαφόλιας, Τσαλίκογλου.
Μετά την λήξη του αγώνα έγινε 3λεπτο επεισόδιο μεταξύ παικτών, με πρωταγωνιστές τον Δ. Οικονομίδη και τον Βασιλείου, ενώ έτρεξε από τ’ αποδυτήρια και ο Μητσιώνης (που είχε αντικατασταθεί), για να υποστηρίξει τους συμπαίκτες του! 
ΑΡΤΕΜΙΣ: Κατσής, Καββαθάς, Σερμαγιάς, Βασιλείου, Στουραΐτης, Καρόκης, Βογιατζόγλου (55' Δαρβής), Αβδελάς, Γεωργίου (64' Διαμάντης), Τσούκα, Μητσιώνης (68' Λένο).
ΚΑΛΥΒΙΑ: Παπαβασιλείου, Δέδες, Μιλούκα, Χριστόπουλος, Κοτλίδας, Μασουράκης (77' Α. Οικονομίδης), Ντάκος (46’ Χασουράκης), Πετούρης, Γκίνης, Δ. Οικονομίδης, Μάτι (58' Καρελιώτης).
* Σοβαρό θέμα προέκυψε από την απόφαση του προπονητή της Αρτέμιδος Διονύση Γεωργουλά, να αποκλείσει από την αρχική σύνθεση της ομάδας του 3 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι άργησαν να εμφανισθούν στ’ αποδυτήρια, επειδή έμειναν στον δρόμο από βενζίνη! Παρ’ ότι οι παίκτες τηλεφώνησαν στον προπονητή τους, αυτός τους απέκλεισε από την αρχική 11άδα. Επρόκειτο για τους Διαμάντη, Λένο και Τσουκαλά. Το βράδυ μετά τον αγώνα με τα Καλύβια, η διοίκηση κάλεσε σε συζήτηση για το θέμα τον προπονητή και αμέσως κυκλοφόρησε η φήμη ότι «τα έσπασαν»! Όμως, δεν έγινε κάτι τέτοιο, καθώς και οι δύο πλευρές προσπάθησαν, κι εξομάλυναν τελικά κάποιες παρεξηγήσεις που πήγαν να δημιουργηθούν…

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ 1–0
Παίζοντας σαν έμπειρη ομάδα, οι νεαροί του Παθιακάκη νίκησαν και τον Κουβαρά 1-0 και πέρασαν στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημειώθηκε στο 25’ από τον Κ. Τασιούδη, ενώ στο 84’ κτὐπημα πέναλτυ του Ντρένοβα απέκρουσε ο Ευδαίμων. Ο Κουβαράς δημιούργησε κι έχασε αρκετές ευκαιρίες αλλά ποιοτικά δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις τεχνικές αρετές των νεοσσών του Παθιακάκη!
Διαιτητές: Λάμπρου – Μήταρης, Ντόστης.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Σπανός, Μπαλωμένος, Ε. Βουρτσάνης, Κατσαντώνης, Κ. Τασιούδης, Ρόμπολας, Μπάσολι (89’ Μπότζιος), Γιώτης (61’ Μ. Τασιούδης), Τζάος (50’ Στέφας), Ντρένοβα, Μέρο.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Ευδαίμων, Μπίκλης (50’ Χατζηκοκολάκης), Θαν. Δημητρακόπουλος (30’ λ.τρ. Παπανικολάου), Μπαρλογιάννης (80’ Αντ. Κερμέζο), Λιάπης, Χρ. Δημητρακόπουλος, Χελιώτης, Αναγνώστου, Πλάκα, Αλεξιου, Πρίφτης.

ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ – ΣΥΚΑΜΙΝΟ 2–0
Ο Αφιδναϊκός πέτυχε νωρίς-νωρίς δύο γκολ και απογοήτευσε το Συκάμινο. Οι γηπεδούχοι έδειξαν ότι ήθελαν περισσότερο την νίκη. Οι φιλοξενούμενοι για άλλη μια φορά, δεν είχαν ψυχολογία νικητή! Σκόρερ και των δύο τερμάτων ήταν ο εξαιρετικός νεαρός σέντερ-φορ Κάκαρης (στο 5’ και στο 16’).
Διαιτητές: Απ. Παπαδόπουλος – Χριστοδούλου, Ζέρβας.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ: Σάπιος, Κουτσούκος, Καραμήτρος, Π. Νικολάου, Τσιούμας, Ζουβερέλλης, Ν. Γάγγας (85’ Γκιόλλα), Κόστα (75’ Σκορδομπέκης), Κάκαρης (60’ Δημόπουλος), Ι. Νικολάου, Σκέλλας.
ΣΥΚΑΜΙΝΟ: Οσμάν, Μπάρο, Μπάνας, Καραμιχάλης, Κατερίνης, Τυροβόλης, Τσαβντάροβ, Σουβατζής (60’ Γκανούδης), Τζεβελέκος (85’ Φασουλής), Τούκας (46’ Γκας), Δημητριάδης.

ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ – ΑΝΟΙΞΗ 1–0
Δεύτερη συνεχόμενη νίκη (1-0) σημείωσε ο Μαύρος Αετός. Θύμα του ήταν η Άνοιξη, που έπαιξε καλύτερα στο β’ ημίχρονο αλλά δεν πίεσε αρκετά και δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.
Ο Μαύρος Αετός ήταν καλύτερος στο α’ ημίχρονο, στην διάρκεια του οποίου (25’) πέτυχε και το νικητήριο τέρμα, με κεφαλιά του Τσεβά. Στο 30’ ο Θ. Βασιλάκος είχε δοκάρι χάνοντας μεγάλη ευκαιρία και στο 40’ ο ίδιος παίκτης, σε νέο τετ-α-τετ, αστόχησε!
Η Άνοιξη είχε την καλύτερη ευκαιρία της να σκοράρει στο 1’ λεπτό της συνάντησης (σουτ του Δαρζέντα απέκρουσε δύσκολα ο τερματοφύλακας Σπ. Βασιλάκος).
Διαιτητές: Λιάππης – Ζέρβας, Περδίκης.
Μ. ΑΕΤΟΣ: Σπυρ. Βασιλάκος, Βρέττο, Λόης, Καμάρας, Τσεβάς, Τζίκα, Τοτόμης (76’ Δ. Βασιλάκος), Σταμ. Βασιλάκος, Θ. Βασιλάκος (88’ Παρδάλης), Τριανταφύλλου (90’ Μάζης), Άλι.
ΑΝΟΙΞΗ: Μουλάς, Ζέγκος (46’ Λιγωμένος), Κολώτας, Μαρκίδης, Αρτοποιάδης, Καντιδάκης (77’ Νίκας), Μπουσδέκης, Ντεληφιλιππίδης (83’ Μπιτζηλαίος), Βλάχος, Δαρζέντας, Γιομπάδαλης.

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ 6–1
Εύκολη επικράτηση του Σαρωνικού επί του Φοίβου στην Ανάβυσσο με 6-1. Με επιθετικό σχήμα οι γηπεδούχοι, δεν αντιμετώπισαν μεγάλη αντίσταση.
Από τους φιλοξενούμενους εντυπωσιακό ήταν το γκολ του Χαντάντ, ο οποίος είδε τον Καραλή στο ύψος της περιοχής και με ευθύβολο ψηλοκρεμαστό βολέ από την σέντρα, εκμεταλλευόμενος και τον ευνοϊκό άνεμο, ισοφάρισε 1-1!
Η σειρά των τερμάτων:
1-0: 25’ Σουτ του Δάβαρη στο κάθετο δοκάρι. Στην επιστροφή ο Νούρια άνοιξε το σκορ.
1-1: 30’ Βολέ του Χαντάντ από την σέντρα, «κρέμασε» τον Καραλή.
2-1: 32’ Ο Κάππος με κοντινό πλασέ.
3-1: 42’ Ο Κάππος με απ’ ευθείας κτύπημα φάουλ.
4-1: 50’ Ο Τσαβδαρίδης κεραυνοβόλησε στο «Γ» τον νεαρό και εκτελούντα χρέη τερματοφύλακα Γεωργιάδη.
5-1: 65’ Ο Τσαβδαρίδης με κοντινό πλασέ.
6-1: 70’ Ο Δάβαρης απέσπασε την μπάλλα από τον τερματοφύλακα και πλάσαρε ανενόχλητος.
Καλή η διαιτησία των Καπόγλη – Καλλίνικου, Μπέκα.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Καραλής, Χ. Κετέογλου, Νούρια, Ζουμπουρλής (34’ Τσαβδαρίδης), Κοντζιάς, Ευαγγελινός (62’ Θάνο), Μπούκης, Κάππος, Δάβαρης, Αλεξίου (63’ Ναυπλιώτης), Ι. Κετέογλου.
ΦΟΙΒΟΣ: Γεωργιάδης, Γιουλάτος, Χατζακίδης, Σώκος, Μηλιαράκης, Ο. Παρόλας, Μανδηλάρης (64’ Σιμόνι), Γκρουστιώτης, Χαντάντ, Πατρίκιος, Λάππας.

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 1–0
Συνεχίζοντας τις τελευταίες επιτυχημένες εμφανίσεις της, η ομάδα του Καπανδριτίου νίκησε δύσκολα την αξιόμαχη Βουλιαγμένη με 1-0. Το μοναδικό τέρμα της δυνατής αναμέτρησης σημείωσε στο 78’ ο Αθανασόπουλος. Το ματς ήταν δυνατό και η Βουλιαγμένη ατύχησε να έχει από το πρώτο ημίχρονο δύο υποχρεωτικές αλλαγές από ισάριθμους τραυματισμούς.
Διαιτητές: Μαγουλάκης – Αικ. Αντωνίου, Μπουτζουβής.
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Αργυρόπουλος, Κουτρώνας, Τυροβόλης, Αλιάι, Πέτρου, Σδράλιας (59' Βελτανιώτης), Σπ. Τσαλίδης, Αθανασόπουλος, Ν. Μελίρας (90' Παπαϊωάννου), Καραμπιτιάνης, Μιχ. Τσαλίδης (46' Μπυρώσης).
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Βασιλόπουλος (10' λ.τρ. Κατράνας), Παπανικολάου, Μπακούρος (25' λ.τρ. Καραμέτος), Πάπα, Τσούνης, Τσιρλής, Χάλαρης, Μουτεσίδης, Προβίδας (75' Μπάμπα), Τσάλε, Μάστορας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money