Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

ΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΜΙΚΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ



Οι μικτές ομάδες ΕΠΣΑΝΑ σημείωσαν νίκες τόσο στους παίδες όσο και στους νέους επί των αντιστοίχων ομάδων της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής. Στα παιχνίδια που διεξήχθησαν στο γήπεδο Νέας Μάκρης την Τετάρτη 15/1, η μικτή παίδων ΕΠΣΑΝΑ επεβλήθη της μικτής παίδων ΕΠΣΔΑ 2-0 και η μικτή νέων ΕΠΣΑΝΑ νίκησε την μικτή νέων ΕΠΣΔΑ με το ίδιο σκορ, 2-0. Οι νίκες επετεύχθησαν πιο δύσκολα απ’ ότι αναμενόταν, λόγω –ίσως- της υποτίμησης των αντιπάλων…
Για πρώτη φορά τα τελευταία 8 χρόνια, οι μικτές της ΕΠΣΑΝΑ διεκδικούν με βάσιμες ελπίδες την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης της ΕΠΟ.
Τα αποτελέσματα στα άλλα παιχνίδια του ομίλου, μεταξύ των ομάδων της ΕΠΣΑ και της ΕΠΣ Πειραιώς (στους παίδες νίκησε η ΕΠΣΑ 2-0 και στους νέους ήλθαν ισόπαλοι 1-1), επιτρέπουν στις ομάδες της ΕΠΣΑΝΑ να αναδειχθούν πρώτες στους ομίλους τους και να προκριθούν, εφ’ όσον στα τελευταία ματς με αντίπαλους τις ομάδες της ΕΠΣΑ, σημειώσουν νίκες.
Οι μικτές της ΕΠΣΑΝΑ θα παίξουν γηπεδούχες (δεν έχει ορισθεί ακόμη το γήπεδο) και με οποιοδήποτε σκορ νίκης η μικτή παίδων προκρίνεται, ενώ η μικτή νέων χρειάζεται νίκη με διαφορά δύο τερμάτων επί της αντίστοιχης της ΕΠΣΑ, για να προχωρήσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι αγώνες έχουν προγραμματισθεί για την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money