Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – ΣΤΑΜΑΤΑ 3–5



Φοβερό ματς έγινε στην Αγία Άννα Αχαρνών, όπου η φιλοξενούμενη Σταμάτα έκανε «ηχηρή» εμφάνιση και νίκησε 5-3 την μέτρια γηπεδούχο Δόξα. Η διακύμανση του σκορ ήταν εκπληκτική και άφησε περιθώρια για κάθε είδους σενάρια, επιστημονικής και μη φαντασίας! Γεγονός είναι ότι συγκριτικά με την αντίπαλό της, η Σταμάτα ήταν καλύτερη ομάδα στο γήπεδο και νίκησε δίκαια. 
Το περίεργο είναι ότι και στο κύπελλο που συναντήθηκαν στην Αγ. Άννα οι δύο ομάδες, 8 γκολ είχαν σημειωθεί (αλλά τότε το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο 4-4).
Η Δόξα προηγήθηκε 1-0 μόλις στο 2’ με γκολ του Δημάκη. Σε αναμφισβήτητη ανατροπή του Καλλέρη στο 20’, η Σταμάτα κέρδισε πέναλτυ, που εκτέλεσε εύστοχα ο Πλεμμένος και ισοφάρισε 1-1.
Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν χώρο και κινήθηκαν με την συνήθη ευελιξία τους, σημειώνοντας δύο τέρματα σε 8’ λεπτά και ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 1-3! Στο 52’ ο Μπερμπάντης έκανε το 1-2 μετά από κόντρες μέσα στην περιοχή και στο 60’ ο Χρ. Τσεβάς με καταπληκτικό σουτ στη γωνιά του Μπακανδρίτσου, πέτυχε το 1-3.
Η Δόξα αντεπιτέθηκε και κατάφερε να ισοφαρίσει μέσα σε 5’ λεπτά σε 3-3! Ήταν ο νεοεισελθών Σούλης που σκοράρησε και τις δύο φορές (63’ και 68’) με φάσεις διαρκείας μέσα στην περιοχή των φιλοξενουμένων.
Όμως, στο 70’ ο τερματοφύλακας της Δόξας υπέπεσε σε φάουλ-πέναλτυ επί του Κ. Τσεβά και είδε την κίτρινη κάρτα του διαιτητή (ήταν η πρώτη). Οι γηπεδούχοι υποστήριξαν ότι στην προηγηθείσα φάση, ο παίκτης της Σταμάτας άρχισε την προσπάθειά του από θέση οφ-σάιντ και ότι δεν υπήρχε πέναλτυ. Ο διαιτητής είπε αργότερα σε παράγοντες των ομάδων ότι επρόκειτο περί κλασικής εφαρμογής του κανονισμού. Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Πλεμμένος κι έγραψε το 3-4.
Τέλος, σε αντεπίθεση (84’) ο Χρ. Τσεβάς έκανε επίδειξη του αστείρευτου ταλέντου του, με νέο εντυπωσιακό γωνιακό (άπιαστο) σουτ, που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα σε 3-5! Δύο λεπτά αργότερα (86’) απεβλήθη ο Νιφόρος για εξύβριση του διαιτητή.
Η Δόξα Αγ. Άννας χαρακτήρισε την διαιτησία των Ανδρέα Βλάχου – Χόικα, Τσαλίκογλου, ως απαράδεκτη. Οι δικές μας πληροφορίες ανέφεραν ότι η διαιτησία ήταν επαρκέστατη (χωρίς προβλήματα) και η κακοπιστία παικτών και παραγόντων (κατά την διάρκεια του αγώνα) περίσσευε…
ΔΟΞΑ: Μπακανδρίτσος, Μαργούτας, Δ. Νιφόρος, Δαμιανίδης, Κωστίδης (46' Σπυρίδης), Παππάς, Σάββας, Μαβίδης, Δημάκης, Γκίνι, Βλαντόϊου (55' Σούλης).
ΣΤΑΜΑΤΑ: Μαμάης, Λέκκας, Μαυρίδης, Μπόρας, Κοτροζίνης, Πλεμμένος, Λαμπρόπουλος (56' Καλογήρου), Κουκάι (46' Χρ. Τσεβάς), Μπερμπάντης (75' Καμπέρης), Καλλέρης, Κ. Τσεβάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money