Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ: ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ



Το Δ.Σ. του Άρη Βούλας, με ομόφωνη απόφαση, έστειλε στις 22/1 στον δήμαρχο «3Β» κ. Πανά και στον πρόεδρο του Οργανισμού Άθλησης (ΟΑΠΠΑ) κ. Νιτερόπουλο, την ακόλουθη ανοικτή επιστολή:
«Κύριοι, απευθύνουμε αυτή την ανοιχτή επιστολή σ’ εσάς, διότι σύμφωνα με το νόμο 4049/12, στο Δήμο ή στον ΟΑΠΠΑ έπρεπε να δοθεί η προβλεπόμενη άδεια λειτουργίας και καταλληλότητας του γηπέδου ποδοσφαίρου της ομάδας μας, η οποία όμως με πράξεις ή παραλήψεις σας δεν πάρθηκε ποτέ μέχρι τις 31.12.13, όπως προέβλεπε ο νόμος.
Ευτυχώς για το σύλλογό μας, οι υπουργοί Οικονομικών, Εσωτερικών, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του πολίτη, με απόφασή τους η οποία δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 3317/27.12.13 (τεύχος β’), έδωσαν παράταση στην προθεσμία που έληγε την 31/12 μέχρι και την 30.06.2014. Επειδή ήδη ο πρώτος μήνας της εξάμηνης αυτής παράτασης έχει σχεδόν περάσει, χωρίς να έχει γίνει η παραμικρή ενέργεια εκ μέρους σας για τη συντήρηση και ανακαίνιση των εγκαταστάσεών μας, παρακαλούμε να μας απαντήσετε εγγράφως τι σκοπεύετε να κάνετε μέχρι την 30ή Ιουνίου, ώστε να παρθεί η άδεια λειτουργίας και καταλληλότητας του γηπέδου ποδοσφαίρου.
Αναγκαζόμαστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας με ανοιχτή επιστολή, διότι ο μεν ΟΑΠΠΑ δεν απάντησε μέχρι σήμερα στην από 25 Οκτωβρίου 2013 επιστολή μας, ο δε κ. Δήμαρχος, δεν μας έχει δεχθεί όπως προφορικά του ζητήσαμε από τις 12.01.2014».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money