Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ 4 ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 18ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ




ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ – ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 3–0
Η Μάχη δεν έκανε σπουδαία εμφάνιση αλλά πέτυχε 3 τέρματα και πήρε την νίκη. Ο Νικηφόρος στάθηκε αρκετά καλά αλλά όταν έχασε τον παίκτη που υπέπεσε σε πέναλτυ, με το οποίο άνοιξε το σκορ, δεν κατάφερε να ισοφαρίσει και στο τέλος δέχθηκε αδιαμαρτύρητα την ήττα με 3-0.
Στο α’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια με μακρινά σουτ των Μπούκουρι (13’) και Παπαδόπουλου (37’). Δεν έγιναν όμως σπουδαίες φάσεις μπροστά στα τέρματα.
Το σκορ άνοιξε (1-0) στο 50’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Παπαδόπουλου. Το πέναλτυ έκανε ο Καραΐνδρος, που απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα. Στο επόμενο διάστημα (50’-75’), οι φιλοξενούμενοι πήραν την υπεροχή στις κινήσεις, απείλησαν 1-2 φορές αλλά δεν είχαν κλασσικές ευκαιρίες.
Αντίθετα, η Μάχη πέτυχε το 2-0 στο 80’ πάλι με σκόρερ τον Παπαδόπουλο. Το τελικό σκορ (3-0) διαμόρφωσε ο Σένε στο 85’.
Καλή η διαιτησία των Μαργαρίτη – Καρρά, Βιτσεντζάτου.
ΜΑΧΗ: Τσούνης, Κατούντας, Τσέλα, Πάσσαρης, Σωτηριάδης, Καραλής, Μπούκουρι, Νταής (71’ Μίχας), Παιδής, Καρακοζίδης (46' Σένε), Παπαδόπουλος (80' Χατζηλίας).
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Γιαλεσάκης, Τσιάμης (65' Χριστόπουλος), Τσουκαλάς, Καραΐνδρος, Τσιριγώτης, Παπαβασιλείου, Βεντούρης (85' Σαμπλέβσκι), Κλης, Κούκος (89' Παπαθανασόπουλος), Τσικριτέας, Σταύρακας.

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 1–1
Έδωσαν μάχες οι αντίπαλοι, διεκδίκησαν επί ίσοις όροις την νίκη και η ισοπαλία στην αρχή τους φάνηκε αποτυχία, αλλά όταν έμαθαν τα άλλα αποτελέσματα, τελικά έμειναν ικανοποιημένοι. Ο Εθνικός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε 1-0 με γκολ από εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Μαγγίνα στο 13’. Το πέναλτυ κέρδισε ο Κότσι από τον Καγιώργη. Στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου (48’) τα Γλυκά Νερά ισοφάρισαν (1-1) με αυτογκόλ του Κοκίνι, ύστερα από εκτέλεση πλαγίου άουτ και βοηθούντος του δυνατού αέρα!
Στο β’ μέρος τα Γλυκά Νερά έπαιξαν καλύτερα, έχασαν ευκαιρίες (δύο με Μουτζακά και μία με Κουτρουμάνο) αλλά τίποτε δεν άλλαξε…
Καλοί ήταν οι διαιτητές Ανδρ. Βλάχος – Μακρής, Κάλλης.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Καραλής, Ζούρος, Μαγκουσοχατζάκης, Χ. Αηδόνης (55' Φυτιλής), Κοκίνι, Βιβικίδης, Κότσι, Κωνσταντόπουλος, Ζιάγκος, Μαγγίνας, Χατζόπουλος (67' Αγκαλίου, 75' λ.τρ. Ελευθερίου).  
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Λάβδας, Χ. Αντωνόπουλος, Καγιώργης, Αναστασάκης, Νάνος, Καραμανίδης, Γιαννούλης, Μουτζακάς (85' Σκρέκης), Κουτρουμάνος, Παπάζογλου (46' Παναγόπουλος).

ΜΑΡΚΟ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1–2
Με δύο γκολ του Κοντογιάννη (το ένα από λάθος του τερματοφύλακα Γερογιάννη) στο πρώτο ημίχρονο (31’ και 41’), ο Κεραυνός νίκησε στο Μαρκόπουλο την Μαρκό με 2-1. Οι απουσίες πολλών παικτών από την ομάδα του Μαρκοπούλου, έδωσαν την ευκαιρία στην πολύ πιο έμπειρη ομάδα της Κερατέας, να πάρει την νίκη, παρά το γεγονός ότι στο β’ μέρος η Μαρκό βελτιώθηκε και κατάφερε να μειώσει στο 78’ με ωραία προσπάθεια και σουτ του Γαλάνη και να απειλήσει με ισοφάριση…
Χωρίς λάθη ουσίας οι διαιτητές Δραγάτης – Τσιαλογιάννης, Καζάς.
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Λυριτζής, Σιδέρης, Πατσαούρας, Ντούσης, Κάλης, Γαλάνης, Μπάστας (80' Λάππας), Καλαβρός (46' Λεβέντης), Μουσαράι, Δημητρίου (60' Ζαφειρόπουλος).
ΚΕΡΑΤΕΑ: Παππάς, Μαστροκώστας, Κατσίκης, Μεγαγιάννης, Παπασωτηρίου, Πρίφτης, Κυριακίδης, Ανδρεάδης, Σταμάτης (60' Βούσουλας), Κοντογιάννης, Μπρότσυ (66' Λιούμης).

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 2–2
Άτυχος και αδικημένος (σύμφωνα με την άποψη παραγόντων του γηπεδούχου) ήταν ο Πρωτέας, που παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στην έμπειρη Λαυρεωτική.
Το τοπικό ντέρμπυ εξελίχθηκε δυνατό, αρκετά αμφίρροπο αλλά ο Πρωτέας είχε διαστήματα καλύτερης απόδοσης και μάλιστα σκοράρησε στο 15’ με τον Χρήστου. Όμως, το τέρμα αυτό ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ του σκόρερ.
Λίγο αργότερα (25’), πάλι ο Χρήστου (πρώην παίκτης της Λαυρεωτικής) με πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0) αλλά αμέσως μετά την σέντρα (26’), ο Κ. Παπαδόπουλος ισοφάρισε (1-1) με μακρινό δυνατό σουτ, αφού ο τερματοφύλακας Λαμπρόπουλος δεν συγκράτησε την μπάλλα, που του ξέφυγε μέσα απ’ τα χέρια και κατέληξε στα δίχτυα!
Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, ο Πρωτέας ξαναπήρε προβάδισμα (2-1) με γκολ του Μαμάκου στο 38’ (κεφαλιά, ύστερα από σέντρα). Η Λαυρεωτική κατάφερε να ισοφαρίσει 2-2 με κεφαλιά του Γκαβέρα στο 62’, μετά από σέντρα (κτύπημα φάουλ).
Στην εκπνοή του παιχνιδιού (90’) οι γηπεδούχοι σημείωσαν κι άλλο τέρμα, με σκόρερ τον Βασιλείου, αλλά ο βοηθός έδειξε οφ-σάιντ τον Χρήστου σε φάση που είχε πρωταγωνιστές τον Κοσμάτο και τον Βασιλείου. Ύστερα από διαμαρτυρίες ακυρώθηκε κι αυτό το γκολ του Πρωτέα…
Στο 90' απεβλήθη ο Μπουτσάι με 2η κίτρινη κάρτα.
Ο διαιτητής Δραγάτης δεν είχε πρόβλημα αλλά οι βοηθοί Παπαδιώτης και Μακρής δεν ήταν σε καλή ημέρα. Ειδικά ο δεύτερος έδειξε «πελαγωμἐνος» με τις υποδείξεις του και οι γηπεδούχοι πνέουν μένεα για την ακύρωση από την πλευρά του, του τέρματος στο 90’, αφού κανείς δεν κατάλαβε ποιος παίκτης ήταν ακάλυπτος…
ΠΡΩΤΕΑΣ: Λαμπρόπουλος, Κατσούλας, Μακροδημήτρης, Κούλιμπης (60' Μούργος), Λάζαρης, Μπουτσάι, Χρήστου, Κολώνης, Μαραγκός (80' Κοσμάτος), Μαμάκος, Βασιλείου.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Χουσεΐν (10' λ.τρ. Κωνσταντινίδης), Χασιώτης, Γκαβέρας, Παπακωνσταντίνου, Πάνου, Μακρής, Τσιαούσης (21' λ.τρ. Βλαντής), Ασλάνι, Παπαδόπουλος, Τσιριγώτης (89' Ιατρού).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money