Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ



Ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου προχώρησε στην ενδυνάμωση της ομάδας του, με 3 σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις.
α) Απέκτησε από την Πεύκη τον 33χρονο γνωστό και έμπειρο επιθετικό Δημήτρη Μαρκομιχάλη, που έχει αγωνισθεί σε πολλές ομάδες εθνικών κατηγοριών.
β) Πήρε μέχρι το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό Λαυρίου, τον 22χρονο αμυντικό Θοδωρή Τσίκλο.
γ) Επίσης από την Πεύκη, πήρε και τον 23χρονο μπακ-χαφ Άγγελο Σιέρρα, ο οποίος έχει παίξει ακόμη στον Περαμαϊκό και τον Αίαντα Σαλαμίνος.

* Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε οικογενειακή ταβέρνα της περιοχής, κόπηκε η πίτα των ακαδημιών του συλλόγου και παρατέθηκε δεξίωση στους ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας. Σύσσωμο το Δ.Σ. του Ολυμπιακού παρευρέθη στην ωραία γιορτή, μαζί με πολλούς γονείς και φίλους του συλλόγου. Μεταξύ των παρόντων ήταν και ο δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, ο οποίος υποσχέθηκε ηθική και οικονομική στήριξη, στην προσπάθεια που κάνει ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου για να προβιβασθεί στην Γ’ εθνική κατηγορία, απ’ όπου θα ακουστεί η περιοχή σε όλη την Ελλάδα.
Ο πρόεδρος Κοσμάς Λεπατατζής και οι συνεργάτες του στην διοίκηση Νίκος Αξιώτης, Δημήτρης Μακρής, Παναγιώτης Αποστολόπουλος κάνουν μεγάλες προσπάθειες για την επιτυχία των στόχων της ομάδας. Ο τεχνικός διευθυντής Αντώνης Καρπούζας βοηθάει σημαντικά σε οργανωτικά θέματα ενώ κοντά στην διοίκηση βρίσκεται και ο παλιός φίλος του προέδρου Δημ. Πηρούνιας.

* Η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση του Ολυμπιακού, ευχήθηκε περαστικά στον χειρουργηθέντα παίκτη Ηλία Κολώνη, που βοήθησε την ομάδα μέχρι το τέλος του 2013 στην προσπάθειά της.

* Στον αγωνιστικό τομέα, ο Ολυμπιακός στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παλληνιακό θα έχει στην σύνθεσή του τον Βαζέχα, που επιστρέφει από τιμωρία ενώ θα απουσιάσει ο Στεφανή και πιθανόν ο Στέλλας, λόγω τραυματισμών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money