Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

ΚΟΡΩΠΙ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΥΣ…




Το διοικητικό συμβούλιο του Κορωπίου εξέδωσε και μας κοινοποίησε την ακόλουθη ανακοίνωση, με την οποία στέλνει μηνύματα προς διάφορους παραλήπτες: 
«Ο πρόεδρος Δημήτρης Ορνάκης και το Δ.Σ. του Α.Ο. Κορωπίου, μετά το άτυχο αποτέλεσμα και την εντός έδρας ήττα της ομάδας μας από την ομάδα του Νικολακάκη, την περασμένη Κυριακή, αναγκάζονται δυστυχώς να απαντήσουν σε κάποιους κακόβουλους και διεστραμμένους στο μυαλό, που με διάφορους ψιθύρους αφήνουν να εννοηθεί ότι δήθεν η ομάδα μας είχε ηθελημένα κακή απόδοση.
Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε όλο το φίλαθλο κόσμο ότι:
1) Στηρίζουμε πλήρως τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τημ. Εξ άλλου, σε αυτούς ανήκει και η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας μας.
2) Ο Α.Ο. Κορωπίου σέβεται την ιστορία του και παίζει για την ιστορία του.
3) Όλα τα παιχνίδια χάνονται ή κερδίζονται μέσα στο γήπεδο και πουθενά αλλού.
4) Επιστρέφουμε τους κακόβουλους ψίθυρους σε αυτούς που τους διαδίδουν. Ανήκουν σε αυτούς. Εμάς δεν μας αγγίζουν…
Τέλος, θέλουμε να διαβεβαιώσουμε όλους ότι ο Α.Ο. Κορωπίου θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο, όπως ξεκίνησε. Αφήνει πίσω το άτυχο αποτέλεσμα της περασμένης εβδομάδας και κοιτάζει μπροστά, αρχίζοντας από την Κυριακή 19/1 στον εκτός έδρας αγώνα με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου».

* Με την ευκαιρία αυτή, το Δ.Σ. του Α.Ο.Κ. ενημέρωσε όλους τους φιλάθλους ότι ο ετήσιος χορός του συλλόγου και η κοπή της πίτας, θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, στο κέντρο διασκεδάσεως «ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ» (Εθν. Αντιστάσεως 250, Παλλήνη) και με τιμή πρόσκλησης  25 ευρώ το άτομο (πλήρες μενού και κυρίως πρόγραμμα από τις Ελένη Λεγάκη και Ειρήνη Μανωλά). Οι προσκλήσεις, για όσους ενδιαφέρονται, διατίθενται από όλα τα μέλη του Δ.Σ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money