Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΟΓΩ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΣΤΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙ–ΑΗΤΤΗΤΟΣ



Δευτερόλεπτα πριν την διακοπή

Άρχισε με καθυστέρηση 15’ λεπτών λόγω έλλειψης αστυνομικής δύναμης και …δεν τελείωσε ποτέ το ντέρμπυ κορυφής της Β1 κατηγορίας Κρυονερίου-Αήττητου. Οι οπαδοί των δύο ομάδων προκάλεσαν αλλήλους και τελικά συνεπλάκησαν στο 20ό λεπτό της συνάντησης, που εξελισσόταν με ωραίο θέαμα, με αποτέλεσμα να εμπλακούν και παίκτες! Η συνεχιζόμενη επί 10λεπτο τουλάχιστον έντονη αναταραχή, ανάγκασε τον διαιτητή Μπουξμπάουμ να αποφασίσει την οριστική διακοπή του, αφού αστυνομική δύναμη δεν εμφανίσθηκε μέχρι τότε και ουδείς μπορούσε να αναλάβει την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα!
Όλα άρχισαν 15’ λεπτά πριν την έναρξη του ματς. Τότε εμφανίσθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου καμιά 40αριά οπαδοί του Αήττητου από τα Σπάτα και απαίτησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς να πληρώσουν εισιτήριο. Στην άρνηση του αρμόδιου, αυτοί πήδηξαν την μικρή μάντρα και άνοιξαν τρύπα στο συρματόπλεγμα της περίφραξης του γηπέδου. Έτσι, μπήκαν στο γήπεδο και πήραν θέση, μαζεμένοι στην μία πλευρά της εξέδρας.

Τα υβριστικά συνθήματα προκάλεσαν σύντομα την απάντηση των οπαδών των γηπεδούχων. Υπήρξαν καταγγελίες ότι κάποιοι από τα Σπάτα, είχαν μαζί τους «ειδικά εργαλεία», όπως και φονικά όργανα! Ο τραυματισμός με αιχμηρό όργανο στο πόδι, ενός οπαδού των γηπεδούχων, ήταν η αιτία για μεγαλύτερη φραστική κόντρα… Όταν πλέον οι συμπλοκές γενικεύθηκαν, το παιχνίδι διεκόπη!
Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, όταν άρχισαν τα επεισόδια στην κερκίδα, οι παίκτες πήγαν προς τα σύρματα της περίφραξης του αγωνιστικού χώρου και κάποιοι εξ αυτών συνεπλάκησαν (αναφέρονται οι Μασκλαβάνος, Μωυσιάδης). Μια πλαϊνή πόρτα του γηπέδου άνοιξε, ένας παίκτης του Κρυονερίου (ο Κόλμπερ), που δεν ήταν δηλωμένος στο Φ.Α. μπήκε και κτύπησε τον ποδοσφαιριστή Μωυσιάδη, ο οποίος δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες του γιατρού του αγώνα, που εξέτασε και 2-3 θεατές που τραυματίσθηκαν ελαφρά.
Τελικά η Αστυνομία έφθασε (με προσωπικό 8 αστυνομικών) με καθυστέρηση μισής ώρας περίπου από την στιγμή που εκλήθη. Ξεχώρισε τους οπαδούς και συνόδευσε «πιεστικά» τους φιλοξενούμενους στο λεωφορείο τους για να αποχωρήσουν.

* Στο αγωνιστικό μέρος, το παιχνίδι –στο 20λεπτο που παίχθηκε- ήταν εξαιρετικό. Και οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά και έδειξαν διάθεση για δημιουργία ευκαιριών. Το Κρυονέρι πρόλαβε να δημιουργήσει 3 ευκαιρίες: Στο 7’ ο Κεφάλας από καλή θέση μέσα στην περιοχή, είχε σουτ άουτ. Στο 14’ κτύπημα φάουλ του Οσμανάι, έστειλε την μπάλλα μόλις ψηλά άουτ. Στο 17’ σουτ από πλάγια θέση εντός περιοχής απέκρουσε προσωρινά ο Μπλάνας και ο Χουζούρης με νέο σουτ έστειλε την μπάλλα μόλις άουτ! Ο Αήττητος, στο ίδιο διάστημα, έφθασε δύο φορές σε θέση βολής αλλά οι παίκτες του δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν με επιτυχία τις επιθετικές τους ενέργειες.
Οι συνθέσεις με τις οποίες παρατάχθηκαν οι αντίπαλοι, μπροστά στους διαιτητές Μπουξμπάουμ, Μακρή και Κυριακόπουλο:
ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Ζεϊμπέκος, Δ. Δεσύλλας, Κολώτας, Κανταρέλης, Γιαλαμάς, Σ. Δεσύλλας, Βλαχάκης, Χουζούρης, Πίστας, Κεφάλας, Οσμανάι.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Μπλάνας, Γιαννάκης, Λύγκος, Καδίτης, Μωυσιάδης, Κολάγκι, Αργ. Φράγκος, Μασκλαβάνος, Παπαδάς, Κουλοχέρης, Λάππας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money