Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ!

Την απόφαση να αποσύρει την ομάδα του Ολυμπιακού Λαυρίου από το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής κατηγορίας, έλαβε ο πρόεδρος του συλλόγου Μιχάλης Τσίκλος. Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να αγωνισθεί στα υπόλοιπα παιχνίδια του 5ου ομίλου, με δεδομένο ότι δεν υπήρχαν ελπίδες παραμονής στην κατηγορία!
«Οι λόγοι δεν είναι οικονομικοί» δήλωσε ο κ. Τσίκλος και πρόσθεσε: «Για λόγους υγείας δεν μπορώ να ασχοληθώ με την ομάδα τους επόμενους μήνες. Θα μεταβώ στο εξωτερικό για χειρουργική επέμβαση και δεν θα έχω τη δυνατότητα να βρίσκομαι κοντά στο σωματείο». Σχετικά με το μέλλον των ποδοσφαιριστών της ομάδας, είπε: «Για όσους παίκτες υπάρξει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες, θα παραχωρηθούν ως δανεικοί μέχρι το τέλος της σεζόν. Αυτοί που θα παραμείνουν, θα γυμνάζονται κανονικά»!
Πάντως, ο ίδιος εξήγησε ότι η ομάδα δεν πρόκειται να διαλυθεί και ότι θα μετάσχει του χρόνου στο τοπικό πρωτάθλημα (Α’ ΕΠΣΑΝΑ) δυνατή και ανταγωνιστική, έχοντας ως παρακαταθήκη και τα χρήματα που δεν θα ξοδευτούν εφέτος (γύρω στις 50.000 ευρώ), με στόχο την επιστροφή στην Γ’ εθνική!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money