Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΚΡΥΟΝΕΡΙ: «ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ»




Η διοίκηση του Α.Ο. Κρυονερίου εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα επεισόδια και την διακοπή του αγώνα με τον Αήττητο. Σύμφωνα με αυτή, το Κρυονέρι καταδικάζει και αποδοκιμάζει τα επεισόδια, τονίζοντας ότι δεν είχε καμία ευθύνη στην δημιουργία τους.
Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης: «Η φιλοξενία που παρέχει η ομάδα μας εδώ και πάρα πολύ καιρό, σε όλους τους αντιπάλους, είναι ένα μεγάλο αποδεικτικό στοιχείο για την δουλειά που κάνουμε όλοι οι διοικούντες αυτού του συλλόγου.
Στην ποδοσφαιρική περίοδο 2013-2014 έχουν διεξαχθεί (ως τώρα) στο γήπεδό μας 47 αγώνες (πρωτάθλημα, κύπελλο, αγώνες ακαδημιών, αγώνες μικτών ομάδων), χωρίς να έχει σημειωθεί το παραμικρό επεισόδιο, χωρίς να έχει γραφτεί το παραμικρό σε φύλλο αγώνα, χωρίς να έχει έστω παραπονεθεί κανένας αντίπαλος.
Μεγάλοι μας φετινοί στόχοι είναι η άνοδος στην Α’ κατηγορία της Ένωσης καθώς και η καλή πορεία στο Κύπελλο, δύο στόχοι τους οποίους πιστεύουμε ότι καταφέρνουμε ως τώρα.
Την Κυριακή 26/1/2014 ενώ όλα πήγαιναν καλά, για να ξεκινήσει ένα ντέρμπυ, μεγάλης βαθμολογικής σημασίας, «φίλαθλοι» των φιλοξενουμένων δημιούργησαν επεισόδια εκτός αγωνιστικού χώρου. Ύστερα από προσπάθειες, καταφέραμε και τα σταματήσαμε. Η φιλοξενία μας στην ομάδα του Αήττητου ήταν υποδειγματική, προς ποδοσφαιριστές και παράγοντες.
Καταδικάζουμε και αποδοκιμάζουμε τα επεισόδια που συνέβησαν στο γήπεδό μας στον αγώνα με τον Αήττητο Σπάτων, για τα οποία δεν έχει ευθύνη το σωματείο μας. Το σκεπτικό μας και η φιλοσοφία μας είναι τελείως αντίθετη με τα περιστατικά αυτά. Η ομάδα μας θέλουμε να κερδίζει ή να χάνει μέσα στο γήπεδο, γι’ αυτό παλεύουμε. Το μόνο που ζητάμε είναι να παίξουμε μπάλλα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money