Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ…




Διοικητική αρρυθμία προκάλεσε στην Δόξα Κορωπίου, η εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Δόξα Αγ. Άννας… Αποτέλεσμα ήταν να αποχωρήσουν από το Δ.Σ. 3 μέλη του διοικητικού συμβουλίου ενώ ο πρόεδρος δήλωσε την αποφασιστικότητά του να εκπληρώσει τους αρχικούς στόχους του συλλόγου.
Αναλυτικά: Μετά την λήξη του αγώνα Δόξας Κορωπίου – Δόξας Αγ. Άννας, έγιναν πολλές συζητήσεις μεταξύ των μελών της διοίκησης της Δόξας Κορωπίου, για το μέλλον της ομάδας.
Ο πρόεδρος Δημήτρης Μαγγανάς, ύστερα από την διαφωνία που διαπιστώθηκε, παρότρυνε όσους διαφωνούν με την διοικητική του γραμμή να αποχωρήσουν. Έτσι, 3 μέλη του Δ.Σ. οι Χρ. Μανασσής, Θαν. Βουγιούκας και Σοφ. Πρόφης, διεχώρησαν τις θέσεις τους και αποχώρησαν.
Αργότερα, με επίσημη ανακοίνωσή του, ο κ. Μαγγανάς υποστήριξε ότι με δική του πρωτοβουλία, ώθησε σε παραίτηση τους 3 διαφωνούντες.
Από την πλευρά του, ο αποχωρήσας γενικός γραμματέας Θανάσης Βουγιούκας, δήλωσε: «Ύστερα από δύο χρόνια ανιδιοτελούς προσφοράς στο σωματείο, απεχώρησα από την διοίκηση για προσωπικούς λόγους».
Ο πρόεδρος Δ. Μαγγανάς, σε νεώτερη δήλωσή του, τόνισε: «Ο σύλλογος προχωράει κανονικά, με τον Θανάση Πετούρη προπονητή και χωρίς άλλους προβληματισμούς. Στόχοι μας παραμένουν η κατάκτηση του Κυπέλλου και το πλασάρισμα της ομάδας στην πρώτη 4άδα της τελικής κατάταξης της Α’ κατηγορίας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money