Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΚΟΡΩΠΙ 0–0



Λίγο πριν η μπάλλα κτυπήσει στην δοκό του Μιχάλη, μετά από ενέργεια του Φώσκολου


Το ντέρμπυ των δύο κορυφαίων ομάδων της κατηγορίας δεν ανέδειξε νικητή. Ο πρωτοπόρος και γηπεδούχος Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου βρήκε ισχυρή αντίσταση από τις γρήγορες αντιδράσεις και την διάθεση για νίκη του Κορωπίου, που όμως δεν διέθετε την ανάλογη επιθετική ισχύ για να επιτύχει τα σχέδιά του.
Οι γηπεδούχοι έκαναν την πρώτη τους ουσιαστικά ευκαιρία στο 25’, όταν ο Φώσκολος έστειλε με κοντινό πλασέ την μπάλλα, στην ρίζα της δοκού του Μιχάλη. Επίσης, στο 28’ με τον προωθημένο Ιωσήπου και στο 30’ με κεφαλιά του Φώσκολου (άουτ), ο Ολυμπιακός είχε δύο ακόμη ευκαιρίες να σκοράρει, χωρίς όμως να ανησυχήσει ιδιαίτερα ο τερματοφύλακας Μιχάλης.
Οι φιλοξενούμενοι, με έντονη παρουσία στο κέντρο, είχαν στο 38’ μακρινή κεφαλιά-ψαράκι του Κάρο μόλις άουτ και το ημίχρονο έκλεισε με τον Γιουβανέλλη να κάνει σουτ (42’) μέσα από την περιοχή, ψηλά άουτ…
Στο β’ ημίχρονο το παιχνίδι έγινε πιο σκληρό και είχε αρκετές μικρές διακοπές. Ο Ολυμπιακός κινήθηκε καλύτερα, αλλά κάτι του έλειπε στην ολοκλήρωση των προσπαθειών του! Το Κορωπί έπαιξε το ίδιο ψυχωμένα αλλά δεν έβρισκε επιθετικές λύσεις.
Από τις λίγες ευκαιρίες για γκολ που δημιουργήθηκαν, σημειώσαμε στο 56’ ένα ευθύβολο σουτ του Αλεξίου από την γραμμή της περιοχής, μόλις άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 69’ μια κεφαλιά του Ιωσήπου (μόλις άουτ), κι ένα δυνατό σουτ του Λέκα στο 77’ που απέκρουσε δύσκολα ο Μιχάλης.
Στο 81’ ο διαιτητής Ζαχαρόπουλος (που άφησε λίγο το παιχνίδι στη δύναμη αλλά δεν έκανε κανένα άξιο λόγου λάθος) διέκοψε τον αγώνα για 2’ λεπτά επειδή οπαδοί των γηπεδούχων φώναζαν συνθήματα εναντίον του… Προσεκτικοί και χωρίς λάθη οι βοηθοί Φαμέλης και Πολυχρονιάδης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπαλαφούτης, Λέκα, Τσιούμας, Ιωσήπου, Μπερμπάντης, Στέλλας, Στεφανή (87’ Τσουμάνης), Γιουβανέλλης, Φώσκολος, Αθανασόπουλος, Καρποντίνης.
ΚΟΡΩΠΙ: Μιχάλης, Φύτρος, Ματσάγγος, Πριονίδης, Λούτζι, Μουρούτης, Αλεξίου, Κάρο (84’ Γκουνέλας), Καραΐνδρος, Μινάι (73’ Ζορμπάς), Χαρίσης (76’ Θανόπουλος). 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money